1: Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima) •

65,00 лв.

До този момент в живота на Хари Потър не съществуваше магия. Той живееше с противните Дърсли в техния дом на улица „Привит Драйв“ номер 4. Стаята му се намираше в килер под стълбището и за единайсет години не бе имал нито едно празненство за рождения си ден.

Но в един хубав ден една сова донася мистериозно писмо. Писмо, което го кани да учи в невероятно място, наречено Училище за магия и вълшебство „Хогуортс“. Там той открива не само приятели, спорт, който се случва на летящи метли и магия във всичко – от класните стаи до храната, но и великата съдба, която е предначертала живота му… Ако успее да оцелее в сблъсъка с нея.

* * *

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

∙ ВАЖНО ∙

Дата на издаване: 18 СЕПТЕМВРИ 2021*

∙ Предстоящо издание ∙ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от романа ХАРИ ПОТЪР И ФИЛОСОФСКИЯТ КАМЪК, ИЛЮСТРАЦИИ MinaLima ще бъдат доставени безплатно на или до три работни дни след датата на издаване на книгата. Планираната дата на издаване е 4 септември 2021*. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com. 

 Автор
 Дж. К. Роулинг
 Дизайн и илюстрации
 Студио MinaLima
 Тип
 Фентъзи романи
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Хари Потър
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 15 x 23
 Страници
 368 цветни
 Включва
  8 интерактивни подложки
 ISBN/Баркод
 9789542725473

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: