1: Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima)

69,00 лв.

До този момент в живота на Хари Потър не съществуваше магия. Той живееше с противните Дърсли в техния дом на улица „Привит Драйв“ номер 4. Стаята му се намираше в килер под стълбището и за единайсет години не бе имал нито едно празненство за рождения си ден.

Но в един хубав ден една сова донася мистериозно писмо. Писмо, което го кани да учи в невероятно място, наречено Училище за магия и вълшебство „Хогуортс“. Там той открива не само приятели, спорт, който се случва на летящи метли и магия във всичко – от класните стаи до храната, но и великата съдба, която е предначертала живота му… Ако успее да оцелее в сблъсъка с нея.

* * *

В първия том читателите ще разгърнат най-първото писмо на Хари от директора на „Хогуортс”, ще преминат през входа към търговската улица „Диагон-али”, ще разгледат Голямата зала в любимото Училище за магия и вълшебства и още...

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

 Автор
 Дж. К. Роулинг
 Дизайн и илюстрации
 Студио MinaLima
 Тип
 Фентъзи романи
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Хари Потър
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
153 x 233 мм
 Страници
 368 цветни
 Включва
  8 интерактивни подложки
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
 9789542725473

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

* * *

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Андреана Павлова 18/05/2024

Здравейте! Кога да се надяваме да има наличност на първата книга?

Добавяне на коментар: