Три романтични заглавия за всеки вкус!


Романът „Душа от пепел и кръв“ на Дженифър Л. Арментраут е пета книга от хитовата поредица „Кръв и пепел”. Поредицата покори читателите и класациите по света, превръщайки се в истинско явление в социалните мрежи и фаворит за любителите на популярното напоследък роментъзи*. „Душа от пепел и кръв“ излиза на български език броени дни след премиерата в Щатите, като читателите у нас ще могат да се насладят на ексклузивно издание с допълнителна глава, което може да бъде закупено единствено от сайта на издателството.

 

 В „Душа от пепел и кръв“, превод Цвети Тенекеджиева, повествованието се води от гледната точка на атлантийския принц Кастийл. Както казва самата Дженифър Арментраут, „ще изследваме миналото и настоящето с нови прозрения, сърцераздирателни моменти, шокиращи разкрития и страна на Кас, която не сме виждали досега“.

 

„Душа от пепел и кръв“ в книжарниците от 29 юли. Ексклузивно издание на egmontbulgaria.com.

Вижте повече за „Душа от пепел и кръв“ • за поредицата „Кръв и пепел“ • Цена: 24,90 лв.


Ако искате да се потопите в роман, изпълнен с емоции, книга, която макар, че ще ви разплаче, ще вдъхне надежда и приповдигне духа ви, то тогава историята на Тристан и Елизабет от „Въздухът, който дишам“, е за вас.

„Въздухът, който дишам“ ни среща с двама души, изгубили любимите си хора. Когато съпругът на Елизабет умира, единственото нещо, способно да я изтегли от бездната на отчаянието, е дъщеря ѝ Ема. С Тристан съдбата се разпорежда още по-жестоко. В катастрофа той губи както съпругата си, така и осемгодишния им син. Сломени от понесените загуби, Тристан и Лиз ще потърсят в себе си сили да се усмихнат отново на живота. Роман за любовта, която оставя дълбоки белези, когато ни напуска, но и която единствена е способна да излекува раните в душите.

  „Никоя сродна душа не напуска този свят сама – тя винаги отнася със себе си късче от другата си половина.“

„Въздухът, който дишам“ от Бритъни С. Чери, преведен от Габриела Кожухарова, слага начало на романтичната поредица „Елементи”. Книгите в нея са обединени от ярките любовни истории, които ще разчувстват читателите.

 

„Въздухът, който дишам“ вече ще откриете в търговската мрежа.

Вижте повече тук. • Подходяща възраст: 18+ • Цена: 16,90 лв.


„Ледоразбивачка“ от Хана Грейс е за любителите на свежи и сладки коктейли от романтика, спорт и колежански истории сред страниците, като романът предизвика истински фурор в ТикТок. Хана Грейс живее в Манчестър, Англия. Когато не описва нечии очи по десет хиляди пъти в една глава, не кръщава неволно различни герои с едно и също име или не използва английски поговорки, които никой не разбира в американските ѝ книги, Хана прекарва време със съпруга си и двете им кучета – Прасчо и Мечо.

Анастасия Алън цял живот е тренирала, за да стане част от отбора по фигурно пързаляне на САЩ. На леда от петгодишна, носител на пълна стипендия за колеж, благодарение на постиженията си в отбора на колежа „Мейпъл Хилс“, и с график, който би разплакал и най-амбициозния човек, Стаси има една цел в живота – да победи. Нейтън Хоукинс никога не се е изправял пред проблем, който да не може да разреши. Като капитан на „Титаните“ на „Мейпъл Хилс“ той знае, че отговорността да задържи хокейния отбор на леда лежи върху неговите рамене. В резултат на недоразумение фигуристи и хокеисти са принудени да се редуват на пързалката. При нелепа ситуация партньорът на Анастасия е контузен, а Нейт се оказва принуден да смени не само стика си с клин, но и своя страшен треньор с нечий още по-страшен.

 „Ледоразбивачка“ в превода на Александра Банкова ще откриете в книжарниците у нас от събота, 22 юли.

Вижте повече за „Ледоразбивачка“ • Подходяща възраст: 18+ • Цена: 24,90 лв.

 

ОЩЕ през юли от „Егмонт“:

5,00 лв.
22,99 лв.
24,90 лв.
24,90 лв.
5,99 лв.
22,99 лв.
24,90 лв.
14,99 лв.
16,90 лв.
19,90 лв.
17,90 лв.