1: Ледоразбивачка (Е-книга)

22,99 лв.
Не е налично

Анастасия Алън цял живот е тренирала, за да стане част от отбора по фигурно пързаляне на САЩ.

На леда от петгодишна, носител на пълна стипендия за колеж, благодарение на постиженията си в отбора на колежа „Мейпъл Хилс“, и с график, който би разплакал и най-амбициозния човек, Стаси има една цел в живота – да победи.

Без изключения.

Нейтън Хоукинс никога не се е изправял пред проблем, който да не може да разреши. Като капитан на „Титаните“ на „Мейпъл Хилс“ той знае, че отговорността да задържи хокейния отбор на леда лежи върху неговите рамене.

В резултат на недоразумение фигуристи и хокеисти са принудени да се редуват на пързалката. При нелепа ситуация партньорът на Анастасия е контузен, а Нейт се оказва принуден да смени не само стика си с клин, но и своя страшен треньор с нечий още по-страшен.

Двамата са заклещени заедно, а Анастасия дори не харесва хокеисти... Нали?

 Автор
Хана Грейс
 Тип
 Романтика и еротика
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 560
 ISBN/Баркод
9789542731023
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Хана Грейс е англичанка. Определя се като автор на „пухкави, уютни истории“ и пише съвременни романси от дома си в Манчестър, Англия. Когато не описва по десет хиляди пъти в една глава нечии очи, не кръщава неволно различни герои с едно и също име или не използва английски поговорки, които никой не разбира в американските ѝ книги, може да я намерите да прекарва време със съпруга си и двете им кучета – Прасчо и Мечо.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: