5: Душа от пепел и кръв (ексклузивно издание)

24,90 лв.

Само спомените му могат да я опазят…

Велика древна сила се е надигнала. Кралицата от плът и огън се превърна в Древната богиня от кръв и кости – истинската Господарка на живота и смъртта. А битката, която Кастийл, Попи и техните съюзници водеха, едва сега започва. Боговете се пробуждат из Илизеума и земите на смъртните, подготвяйки се за началото на войната. Но когато Попи изпада в стаза, Кас не знае дали това, в което тя ще се превърне след дълбокия сън, няма да му я отнеме завинаги. Тогава получава съвет – нещо, което да прави непрекъснато, докато чака да види красивите ѝ очи, отворени отново:

Говори ѝ.

И той го прави. Припомня на Попи как е започнало всичко, като разкрива неща за себе си, които единствено Киеран знае. Никой обаче не може да предположи как кралството, а и самият Кас, ще бъдат променени, когато тя се събуди.

ЕКСКЛУЗИВНО СЪДЪРЖАНИЕ
Една допълнителна глава – „Кексчета и целувки“

Книга пета от поредицата КРЪВ И ПЕПЕЛ

 • Изданието може да се закупи само през сайта www.egmontbulgaria.com •

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 Кръв и пепел
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 672
 ISBN/Баркод
9789542730163
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Валентина 28/02/2024

Книгата е чудесна. В по-голямата си част разказва историята от книга 1, но от гледната точка на Кастийл. Много ми хареса. Да очакваме ли издание на български на новата книга, която излезе на 20ти февруари (Visions of Ash and Blood)?

Добавяне на коментар: