Най-новият роман на австралийската авторка Моника Джеймс е третото заглавие с логото „Анишър“ в портфолиото на „Егмонт“. До края на годината в издателската линия ще бъдат публикувани още седем романа, сред които бестселърите The President Is Missing на Джеймс Патерсън и Бил Клинтън, Circe на Маделин Милър и Crazy Rich Asians на Кевин Куан.

Романът „Танцът на пеперудата“ е епична романтична история за метаморфозата на чувствата и разбитото сърце. Мистериозен и динамичен разказ за двама души, готови на всичко, за да се преборят за любовта.

В усамотената си къща край езерото Тори се надява, че ще успее да подреди отново парченцата от разпиления си живот. Спомените за отминалите щастливи дни и преждевременно отнетите ѝ надежди за бъдещето обаче отказват да я напуснат. Скоро, потънала в самосъжаление, тя се запознава с мистериозния си съсед Джуд. Призраците от миналото не спират да я преследват, но нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед…

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3381

 

ЗА МОНИКА ДЖЕЙМС

Родена е в Мелбърн, Австралия. Книгите ѝ имат успех в САЩ, Австралия, Канада, Франция, Испания, Израел и Великобритания. Моника е запален почитател на Ан Райс, Уилям Шекспир и Емили Дикинсън. Когато не твори, управлява собствения си бизнес, но умее да намира баланс между двете занимания. Пише откровени, сърдечни истории със запомнящи се и разтърсващи обрати.

 

ИМПРИНТЪТ „АНИШЪР“

Обединява заглавия в разнообразни и популярни жанрове като съвременна литература, криминални романи, дамска проза, научна фантастика и много други. От началото на годината с логото „Анишър“ са издадени съвременните романи „Клуб мръсни книги“ и „Карта от звезди и сол“. В импринта влизат и романите на Елиф Шафак.

Предстоящи заглавия с логото „Анишър“:

  • Crazy Rich Asians, Кевин Куан
  • Next Year In Havana, Шанел Клийтън
  • The President Is Missing, Джеимс Патерсън и Бил Клинтън
  • An Absolutely Remarkable Thing, Ханк Грийн
  • Circe, Маделин Милър
  • The Immortalists, Клоуи Бенджамин
  • Quote Me, Лори Нелсън Шпилман

17.07.2018

12,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
24,90 лв.
24,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
34,90 лв.
19,90 лв.