Най-новият роман на австралийската авторка Моника Джеймс е третото заглавие с логото „Анишър“ в портфолиото на „Егмонт“. До края на годината в издателската линия ще бъдат публикувани още седем романа, сред които бестселърите The President Is Missing на Джеймс Патерсън и Бил Клинтън, Circe на Маделин Милър и Crazy Rich Asians на Кевин Куан.

Романът „Танцът на пеперудата“ е епична романтична история за метаморфозата на чувствата и разбитото сърце. Мистериозен и динамичен разказ за двама души, готови на всичко, за да се преборят за любовта.

В усамотената си къща край езерото Тори се надява, че ще успее да подреди отново парченцата от разпиления си живот. Спомените за отминалите щастливи дни и преждевременно отнетите ѝ надежди за бъдещето обаче отказват да я напуснат. Скоро, потънала в самосъжаление, тя се запознава с мистериозния си съсед Джуд. Призраците от миналото не спират да я преследват, но нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед…

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3381

 

ЗА МОНИКА ДЖЕЙМС

Родена е в Мелбърн, Австралия. Книгите ѝ имат успех в САЩ, Австралия, Канада, Франция, Испания, Израел и Великобритания. Моника е запален почитател на Ан Райс, Уилям Шекспир и Емили Дикинсън. Когато не твори, управлява собствения си бизнес, но умее да намира баланс между двете занимания. Пише откровени, сърдечни истории със запомнящи се и разтърсващи обрати.

 

ИМПРИНТЪТ „АНИШЪР“

Обединява заглавия в разнообразни и популярни жанрове като съвременна литература, криминални романи, дамска проза, научна фантастика и много други. От началото на годината с логото „Анишър“ са издадени съвременните романи „Клуб мръсни книги“ и „Карта от звезди и сол“. В импринта влизат и романите на Елиф Шафак.

Предстоящи заглавия с логото „Анишър“:

  • Crazy Rich Asians, Кевин Куан
  • Next Year In Havana, Шанел Клийтън
  • The President Is Missing, Джеимс Патерсън и Бил Клинтън
  • An Absolutely Remarkable Thing, Ханк Грийн
  • Circe, Маделин Милър
  • The Immortalists, Клоуи Бенджамин
  • Quote Me, Лори Нелсън Шпилман

17.07.2018

12,90 лв.
ХИТ!
16,90 лв.
ХИТ!
14,90 лв.
19,90 лв.
ХИТ!
24,90 лв.
24,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
ХИТ!
19,90 лв.
ХИТ!
34,90 лв.
19,90 лв.