Сърцето помни

14,90 лв.

Елеонора Тиг се завръща в Лондон след осем години, изпълнени с болка и самота. Тя вече не е онова наивно момиче, което прегръща любовта и безстрашно следва поривите на сърцето си. Годините, прекарани в отчаяние и безнадеждност, са я превърнали в силна и целеустремена жена, която няма да се спре пред никого и нищо, за да открие детето, отнето ѝ малко след като му е дала живот.

Преди осем години Себастиан Мур губи сърцето си. То спира да бие в мига, в който разбира, че Нора вече я няма. Закоравял и изпълнен с презрение, той отдавна е забравил идеалите на младостта. И въпреки че е най-желаният ерген на Лондон, за Завоевателя на Индия любовта отдавна е мъртва. Но срещата с тайнствената графиня Жустис подлага на изпитание здравите стени, които сам е издигнал около себе си. Тя е красива, пряма и опияняваща като алена далия.

Любовта е пречка по пътя им, но може би тя ще се окаже онова, към което и двамата неусетно се стремят.

 

 Автор
 Ангелина Ангелова
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Историческа романтика
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 272
 ISBN/Баркод
 9789542727552

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Среща на Ангелина Ангелова с литературен клуб „Орбита“ – Варна

5 исторически романа, които ще ви пренесат в друго време

Представяне на „Сърцето помни“ на Пролетния базар на книгата (фото)

 

 

Ангелина Ангелова е на 32 години, родом от Варна. Завършва УНСС и работи в голяма технологична компания. Пише разкази в гимназията и университета, след което следва дълга пауза и по време на майчинството любовта към писането се възвръща.

Ангелина живее в София със съпруга и двете си прекрасни момчета. Обича да чете, когато не строи ракетни площадки и влакове-стрела от ЛЕГО с децата си. Печенето на сладкиши я разтоварва за огромно щастие на семейството ѝ.

Това е първият ѝ роман. Подходящ за почитателите на романтична литература, вдъхновена от Регентския период в историята на Великобритания и последвалата Викторианска епоха.

Ангелина Ангелова, credit - Николай Колев

фотография: Николай Колев

 

BOOKSGUIDEBG

„Дебютната книга на Ангелина Ангелова грабва вниманието, защото действието се развива в епохата на аристократични интриги, изтънчени маниери, чаени партита, бухнали рокли и балове. Атмосферата е толкова добре пресъздадена, че през цялото време имах чувството, че съм се пренесла във викторианската епоха… Препоръчвам „Сърцето помни“ на тези мечтатели и романтици, които обичат любовните истории, защото със сигурност тази на Елеонора и Себастиан ще Ви омае и ще остане още дълго след прочитането на книгата с Вас.“

прочетете цялото ревю

Ралица Пламенова Табакова 18/03/2022

Много впечатляващо реалистично предаване на емоциите на героите и взаимоотношенията им! Сюжетът те грабва още от началото и се разплита до самия край! Препоръчвам я!

Стефан Манолов Манолов 02/04/2022

Видимо е, че "Сърцето помни" е плод на много труд и любов. Чете се неусетно и те оставя гладен за още исторически романс. С нетърпение очаквам следваща книга от Ангелина! Вярвам, че ако добави малко фентъзи или мистъри елементи, стилът на младата авторка направо ще избухне!

Добавяне на коментар: