„ОрганайзерЪт 2.0“ на YouTube звездата Стан включва още повече полезна информация

С реализиран тираж от над 23 500 екземпляра, „Органайзерът“ на Станислав Койчев – Стан бързо се доказа като един от най-ценните помощници на децата през изминалата учебна година. Сега влогърът представя обновеното и допълнено издание на книгата, озаглавено „ОрганайзерЪт 2.0“.

Освен основни правила по граматика, математически формули и любопитна информация по география, в „ОрганайзерЪт 2.0“ учениците ще открият полезни материали по история, английски и химия. Съветите на Стан как децата да бъдат успешни в училище вече са 30, а към тях има добавени и 10 игри с видеа към всяка от тях, с които читателите да раздвижат мозъка си с помощта на познати герои от YouTube канала на влогъра.

Най-нетърпеливите вече могат да направят предварителна поръчка на книгата през уебсайта на издателство „Егмонт“, а поръчалите в срок до 14 септември включително ще получат „ОрганайзерЪт 2.0“ преди всички останали с подарък подложка за мишка. Изданието ще се предлага в търговската мрежа от 15 септември, навреме за първия учебен ден.

„Когато бях ученик, постоянно майсторях свои органайзери, в които да имам не само място за писане, но и важни неща за училище – формули, правила по български език и какво ли още не. С „ОрганайзерЪт“ създадох нещо подобно за своите почитатели, но не спирах да мисля как да го направя по-добър…  Сега им представям „ОрганайзерЪт 2.0“,“ споделя авторът Стан.

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3392

 

ЗА СТАН

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 26 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати.

Определя се като откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет.

Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с над 290 000 последователи и над два милиона гледания на видеата му месечно.

Дебютният му роман „Невидим“ оглавява класацията на верига книжарници „Хеликон“ за най-продавани заглавия през 2017 г. и става носител на награда „Бисерче вълшебно“ в категория „Мечтатели“ за същата година. През 2018 г. излиза и неговото продължение – „Измамен“.

СТАН В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

YouTube: https://www.youtube.com/user/instantfreaks

Instagram: https://www.instagram.com/instantfreaks/

Facebook: https://www.facebook.com/instantfreaks/

Twitter: https://twitter.com/instantfreaks

15% Отстъпка
38,00 лв.
44,70 лв.
Спестявате: 6,70 лв.
9,90 лв.
24,90 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
1,99 лв.
14,90 лв.