Феновете на влогърите ще могат да се срещнат с тях в 5 български града

В „Играчи: Книгата“ читателите ще открият интерактивна история, чието развитие зависи от тях, комикси, предложения за забавни игри с приятели, идеи за креативни проекти, спортни предизвикателства, повече информация за авторите и QR кодове, водещи към невиждани досега видеа в канала им. Книгата вече може да бъде поръчана онлайн от уебсайта на издателство „Егмонт“ с ексклузивен подарък. Първоначалният тираж на изданието е 5000 бройки.

„Не сме писатели, не се правим на такива и вероятно никога няма да бъдем. Tази книга e за хората, които ни гледат и подкрепят. Целта ни е да им покажем как и защо правим видеа в интернет, как е започнало всичко и как обединихме интересите си, за да създадем нещо общо“, споделят Павел и Ицака.

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3405

 

СРЕЩИ ПО ГРАДОВЕ

Плевен
29.09.2018 г., 12,00 ч.
Книжарница „Хеликон“, ул. „Васил Левски“ 161

Бургас
06.10.2018 г., 12,00 ч.
Mall Burgas Plaza, ж.к. Изгрев, ул. „Транспортна“ 31
Събитието се осъществява в партньорство с Orange Center.

Варна
07.10.2018 г., 12,00 ч.
Grand Mall Varna, бул. „Андрей Сахаров“ 2
Събитието се осъществява в партньорство с Orange Center.

Пловдив
13.10.2018 г., 12,00 ч.
Mall Markovo Tepe, бул. „Руски“ 54
Събитието се осъществява в партньорство с Orange Center.

София
14.10.2018 г., 12,00 ч.
The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115
Събитието се осъществява в партньорство с Orange Center.


ЗА ПАВЕЛ И ИЦАКА

Павел Колев се занимава с видеообработка и създаване на дигитално съдържание от 2010 г. насам. През 2013 г. стартира своя YouTube канал и споделя, че оттогава това е не само негово хоби, но и професия и начин на живот. През следващите две години съдържанието в канала претърпява множество промени, докато през 2015 г. Павел не решава да изгради план за неговото развитие. Натрупва аудитория от 30 000 души за по-малко от шест месеца, а до края на годината каналът му се превръща в платформата за споделяне на видеосъдържание в YouTube с най-бърз растеж на публика и гледаемост у нас.

Христо Стефанов – Ицака е родом от Плевен, където завършва математическа гимназия. До ден-днешен твърди, че не разбира от математика. Продължава образованието си в НАТФИЗ, където завършва със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. д-р Ивайло Христов. Споделя, че това да се присъедини към Павел в създаването на онлайн съдържание е едно от най-добрите решения в живота му. Надява се занапред да успява да съчетава актьорството с видеата.

Павел и Христо се запознават през 2013 г. и стартират съвместната си дейност две години по-късно. Към настоящия момент са едни от най-популярните лица в YouTube у нас и могат да се похвалят с повече от 308 000 абонати и три милиона гледания на видеата си месечно. Съдържанието, което създават, е разнородно и обхваща всичко от влогове, пародии, скечове и предизвикателства до гейминг видеа. Това им носи партньорства с едни от най-популярните брандове у нас, а през септември 2017 г. Павел и Ицака стават водещи на свое авторско телевизионно предаване. Влогърите имат зад гърба си два успешни музикални проекта. „Играчи: Книгата“ е тяхното дебютно издание.

ПАВЕЛ И ИЦАКА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

https://www.youtube.com/user/pavelkolevchannel

https://www.facebook.com/pavelkolevofficial/

https://www.instagram.com/pavelkolevofficial/

https://www.instagram.com/hristagram/

 

26.09.2018

14,90 лв.