Книгата излиза тази събота със специални допълващи коментари от Мадлен Алгафари

Журналистът Симеон Колев, познат най-вече като дългогодишен водещ на сутрешния блок „Стартер“ по „БГ Радио“, представя втората си книга тази събота. В „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ Симо споделя свои размисли за любовта, секса и брака, шеговити инструкции за употреба на мъжа, съвети за самосъхранение, насочени към представителките на нежния пол, идеи за успешно справяне с децата и мнения по актуални теми като социалните мрежи, веганството, баловете и тютюнопушенето. Изданието съдържа варианти на текстове, публикувани в сайта Edna.bg.

Премиерата на книгата ще се състои от 19,00 ч. на 2 юли, понеделник, в Jasmine Gastro Bar, град София. Гостите на събитието ще имат възможността да се включат в разговор със Симо за мъжете, жените, връзките и нещата от живота като цяло, а за доброто им настроение ще се погрижат популярни лица като Ани Салич, Диана Любенова, Богдана Трифонова и Петър Бакърджиев, които ще прочетат и коментират част от най-интригуващите откъси от книгата.

Повече за премиерата: https://www.facebook.com/events/2142143026017553/

 

ЗА КНИГАТА

Да си жена е трудно. В повечето случаи трябва да свършиш не само своята работа, ами и тази на мъжа, че и на детето... освен ако не знаеш как да ги накараш да я свършат сами, но случаят рядко е такъв.

Този наръчник е предназначен за дами на всякаква възраст, с всякакъв статус, семейно и материално положение, дами с всякакви проблеми и дори такива, които твърдят, че не познават проблеми.

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3377

 

ЗА СИМЕОН КОЛЕВ

Симеон Колев работи в „БГ Радио“ от самото му създаване. Роден е в София през 1977 г. Учил е в руско училище, после в две квартални, после в Югозападния университет, а най-накрая в НБУ. Завършва и двата университета и в момента е магистър по политология и международни отношения. Обича работата си, неочакваните подаръци, хубавите книжарници, умните хора, колекционерските играчки и хотелите с хубави закуски. Не може да свикне с ранното ставане. В свободното си време често пътува, кара колело и чете исторически книги. Води различни събития и участва в мероприятия, които подобряват средата. Не ходи с костюми, но тези, които притежава, са шити по поръчка. „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ е втората му книга.

28.06.2018

14,90 лв.