Премиерата на „Антарктическа кухня“ се състоя на 6-и октомври в аула „Магна“ на Софийския университет, в присъствието на ръководители на чуждестранните дипломатически мисии и културни центрове в България, представители на държавната власт и медии, членове на Българския антарктически институт, партньори на проекта.

Благодарим на авторите – професор Христо Пимпирев, Иглика Трифонова и Хавиер Качо, за съвместната работа, за професионализма и вдъхновението!

От 9-и октомври ще откриете книгата в книжарниците, а скоро ще се появи и англоезичното издание на „Антарктическа кухня“, което ще бъде представено в рамките на Международния панаир на книгата в гр. Франкфурт.  

Уникален калейдоскоп от исторически прегледи, научно-изследователска информация, кулинарни рецепти и професионални тайни на готвачи от 29 държави, красиви фотографии от миналото и настоящето на Ледения континент, щастливи сме, че с нашето лого ще добавите едно истинско бижу в библиотеката си. Пожелаваме световен успех на „Антарктическа кухня“, с гордост за българския двигател на изданието!

Фотографии: Павлина Чакърова

49,90 лв.
29,90 лв.
49,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.