Една седмица след излизането си романът на Сара Дж. Маас оглави класацията на „Ню Йорк Таймс“.

Сара Дж. Маас е сред най-популярните съвременни автори на фентъзи, обичана и от българските читатели с епичните поредици „Стъкленият трон“ и „Двор от рози и бодли“. Продължението на „Дворовете“ се превърна в една от най-очакваните книги за 2021 г., като световната премиера бе на 16 февруари. След една седмица в книжарниците англоезичното издание оглави престижната класация за художествена литература на „Ню Йорк Таймс“, а на български романът излиза само месец по-късно, в превод на Цветелина Тенекеджиева.

Това е четвъртата книга от поредицата „Двор от рози и бодли“, в която се завръщаме в магичния свят на Притиан, но този път, за да проследим историята на герои, които досега Сара държеше на втори план – Неста Арчерън, гордата и подвластна на силни емоции сестра на Фейра, и воинът Касиан. Докато заплахата от война дебне на прага им, Неста и Касиан ще се изправят не само срещу враговете на Двора, но и срещу чудовищата, които се опитват да укрият вътре в себе си. С отличителното си, майсторско перо, Сара Дж. Маас нагорещява страниците до краен предел, а на Неста и Касиан им предстои да потушават огъня, докато са принудени да живеят под един и същ покрив. Финалът, лъкатушещ между болката и изцелението, ще остави феновете в плен на света на Сара. Дж. Маас още дълго. 

Четири години деляха феновете от дългоочакваното продължение на сагата, а сега им предстои вълнуващо завръщане в „Дворовете“, където бушуват „необуздана сила, необуздана страст“.

СИЛАТА ТИ Е ПЕСЕН, КОЯТО ОТ ДЪЛГО, ДЪЛГО ВРЕМЕ ЧАКАМ ДА ЧУЯ, НЕСТА.

***

За автора

Сара Дж. Маас e aвтор е на международните бестселър поредици „Стъкленият тон“ и „Двор от рози и бодли“, както на „Дом на пръст и кръв“, който излезе и у нас през 2020 г. Книгите й са продадени в повече от девет милиона екземпляра, издавани на тридесет и седем езика в целия свят. Родена в Ню Йорк, Сара Дж. Маас живее в Пенсилвания заедно със съпруга, сина и кучето си.

Вижте повече на sarahjmaas.com.

 

ДВОР ОТ СРЕБЪРНИ ПЛАМЪЦИ на Сара Дж. Маас

928 стр., твърда корица | фентъзи | 18+

Книгата се издава под логото „Анишър“, запазена марка на издателство „Егмонт“.

 

Ще откриете в книжарниците от събота, 13 март.

В предварителни поръчки на www.egmontbulgaria.com  

15% Отстъпка
177,91 лв.
209,30 лв.
Спестявате: 31,39 лв.
35,00 лв.
29,90 лв.
29,90 лв.
29,90 лв.
24,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
45,00 лв.
45,00 лв.
39,90 лв.