Добре дошли във виртуалното изложение Егмонт НА ЖИВО

Имаме удоволствието да ви представим пролетното издание на ЕГМОНТ НА ЖИВО: #онлайн #книжен #маратон с юнски премиери на най-новите ни заглавия, срещи с автори и специални предложения от издателството! Очаквайте съвсем скоро и програмата от онлайн и присъствени събития.

 

Пролетна промоция

Промоция с обемни отстъпки, която е в сила за поръчки, единствено от уебсайта www.egmontbulgaria.com, направени в периода от 24 май до 6 юни 2021 г., включително.

При поръчка на издания или други артикули от уебсайта www.egmontbulgaria.com, ползвате нарастваща отстъпка от цената, както следва:

На обща стойност, лв. – Отстъпка, % от общата стойност
от 40,00 лв. до 59,99 лв. – 10% 
от 60,00 лв. до 99,99 лв. – 15%
над 99,99 лв. – 20%

При поръчка над 100 лв. като ПОДАРЪК ще получите КЛУБНА КАРТА „ЕГМОНТ“, предоставяща постоянна отстъпка при поръчка от уебсайта на ЕГМОНТ до края на 2021 г.*

* Предложението е в сила до изчерпване на промоционалните количества от подаръка и не важи при поръчка на постоянни предложения от комплекти от книги и/или с клубни карти, които са на стойност над 100 лв.

 

Важно е да знаете:

  • Колкото крайната стойност на поръчката ви се увеличава, толкова процентът отстъпка нараства, според скалата по-горе.
  • Отстъпката се начислява автоматично при финализиране на поръчка.
  • Тези обемни отстъпки не могат да бъдат прилагани едновременно с други активни промоции с отстъпка (за комплекти от книги и/или с клубни карти); както не могат да бъдат прилагани за издания, които са в предварителни поръчки и с дата на издаване след 31 май 2021 г.
  • Важат стандартните условия за доставка на поръчки от www.egmontbulgaria.com. Ако стойността на поръчаните издания е над 50,00 лв., разходите по куриерската доставка се покриват от издателство „Егмонт“.