Представянето на дебютния роман на Ангелина Ангелова – СЪРЦЕТО ПОМНИ, се състоя на 5 юни. На събитието присъстваха читатели, близки и приятели на авторката. Модератор на разговора беше Христина Спасова от блога за книги Хрисиландия. По време на срещата Ангелина разказа повече за процеса по създаването на книгата, посланията, които носи романът и бъдещите си творчески планове.

Потопихме се в атмосферата на разкошните балове от викторианската епоха на Великобритания. Във времена, когато репутацията и богатството означават всичко, СЪРЦЕТО ПОМНИ е история за цената на направения избор и невидимата, но непреодолима притегателна сила на любовта.

Романът ни среща с Елеонора Тиг, която след осемгодишно отсъствие се завръща в Лондон с надеждата да открие дъщеря си, отнета ѝ веднага след раждането. Смятана за мъртва, наранена и предадена от близките си, Елеонора не вярва на никого, особено на бившия си любим – Себастиан Мур.

Благодарим на всички, които успяха да дойдат на представянето на романа на Пролетния базар на книгата в София. 

Цялата среща можете да видите в Instagram профила ни https://bit.ly/3x4niua.

Фотографии: Георги Сивилов, 8th Colour

* * *

Hrisilandia:

„Изразителен и красив стил на писане, в който се прокрадват и нотки на хумор – закачка, която напълно отговаря на характера на главната героиня. Ако харесвате романтични книги и сте подвластни на емоциите, придружаващи една вълнуваща любовна история, СЪРЦЕТО ПОМНИ от Ангелина Ангелова може да е следващото ви четиво. И вярвам, че ще ви очарова.“

12,99 лв.
14,90 лв.