Всеки, направил предварителна поръчка през сайта на издателството, ще получи подарък – текстилна чанта с илюстрация от книгатa

Издателство ЕГМОНТ ще даде причина на почитателите на магическия свят на Дж. К. Роулинг да празнуват през октомври за втора поредна година. Поводът отново е илюстровано издание на книга от поредицата за „момчето, което оживя“, а читателите могат да очакват множество изненади и подаръци по случай официалната й премиера. Тематична текстилна чанта с една от илюстрациите на британския художник Джим Кей ще зарадва всеки, поръчал луксозното издание на „Хари Потър и Стаята на тайните“ предварително от сайта на издателството.

Книгата ще може да бъде в ръцете на феновете на 4 октомври, а поредицата изцяло илюстровани издания ще продължи да се обогатява с по едно заглавие годишно до 2021 г.

„Обожавам да наблюдавам интерпретациите на Джим Кей на света на Хари Потър и за мен е чест и съм благодарна, че той продължава да му дава таланта си назаем.“, споделя Дж. К. Роулинг по повод предстоящото издание.

За поредицата:

Всяка от книгите за Хари Потър е оглавявала класациите за бестселъри на New York Times и USA Today. Преведени на 78 езика и пресъздадени в 8 хитови филма, продажбите на романите от поредицата в световен план надхвърлят 450 милиона. Към света на момчето магьосник има издадени три съпътстващи книги в помощ на благотворителни каузи – „Куидичът през вековете“, „Фантастичните животни и къде да ги намерим“ (в подкрепа на Comic Relief) и „Приказките на барда Бийдъл“ (в подкрепа на Lumos). От 18 ноември 2016 г. по кината ще се завърти филм, чийто сценарий се базира на „Фантастичните животни и къде да ги намерим“ с Еди Редмейн и Колин Фарел в главните роли.

19.08.2016

69,00 лв.
49,00 лв.
65,00 лв.
20% Отстъпка
163,20 лв.
204,00 лв.
Спестявате: 40,80 лв.
49,00 лв.
45,00 лв.
45,00 лв.