People of Sofia / Хората на София празнува 3 години със събитие в София

Популярният фотографски проект People of Sofia/ Хората на София на Вихрен Георгиев отбелязва своята трета годишнина със събитие в сърцето на София. Приятели и почитатели на проекта са добре дошли в Sidewalk Cafe на бул. „Витоша“ 51 между 16:00 и 20:00  ч. на 4 юни, събота. Всеки ще може да сподели впечатленията си за града и хората в текст и/ или снимка и дори може да стане герой на Facebook страницата на People of Sofia. За доброто настроение ще се погрижат Ража и Илияна от Dead Man's Hat, които ще са в Sidewalk Cafe между 17:00 и 19:00 ч. Присъединете се към събитието във Facebook.

На срещата в София тримата победители във Facebook конкурса, който People of Sofia обяви по повод третата си годишнина – Направи си селфи или снимка със София, ще могат да получат наградите си на живо – книгата People of Sofia/ Хората на София с автограф от автора. Желаещите да се включат в конкурса могат да го направят до 23.59 ч. на 3 юни, като качат авторска снимка на любимите си места или хора под поста с условията на играта. Печелившите ще бъдат обявени в 12.00 ч във Facebook страницата на проекта.

People of Sofia

Проектът People of Sofia/ Хората на София стартира през 2009 г. като фотоалбум в личния Facebook профил на Вихрен Георгиев, за да прерастне в самостоятелна Facebook страница и в сайт през 2013 г. Днес той съдържа близо 3000 фотографии и има над 103 хиляди последователи в социалната мрежа.

Книгата People of Sofia/ Хората на София e неповторима колекция от емоции и парченца живот, уловили духа на града, много повече от обикновен фотоалбум. Изданието предлага безценен поглед към света и градската динамика, а в него всеки може да открие своята история и емоция, теми за размисъл и вдъхновение. вдъхновяваща

Вихрен Георгиев е роден в Бургас и израснал в Русе. Фотографията е негово хоби, увлечение, интерес, забавление, приключение. Казва, че не търси, а вижда моментите, които снима. Не се възприема като фотограф, не режисира и не наглася кадрите си, няма монтаж, а само елементарни корекции. Вихрен е ловец на емоции и преживявания. Надява се People of Sofia да вдъхновява за промяна и развитие.

25,00 лв.