„Изкуството да бъдеш мързелив“ завладя хиляди фенове на ютюбъра

В събота вечер, 1 октомври, най-популярният български влогър напълни зала 1 на НДК и зарадва многобройните си почитатели със своите забавни истории, неподправени откровения, нова книга и емоционална прегръдка за всеки зрител.

Очаквано, на сцената се появи и екранната половинка на Конрад – Силвето. Въпреки артистичното си закъснение, тя успя да приготви и донесе любимата си мусака и набързо раздаде няколко награди на зрителите в залата. Изненадващо в шоуто се включи и поп изпълнителката Сантра. Като водеща на централната емисия новини по „Стара телевизия“ тя съобщи за ареста на Конрад в костюм на банан в опит за незаконна търговия на наш черноморски плаж. Сценичната изява на идола на тийнейджърите завърши с импровизиран урок по управление на ховърборд на сцената, а зрителката, която помогна на влогъра да се задържи на колелата, получи ховърборда като награда.

В рамките на шоуто бе представена и третата книга на Емил – „Изкуството да бъдеш мързелив“. Изданието ще бъде в книжарниците от 8 октомври, а зрителите на представлението бяха сред първите, които се сдобиха с него. Над четири часа продължи срещата на ютюбъра с най-ревностните му последователи – умората от сцената не попречи на Конрад да благодари лично на всеки и да сподели вълнението и емоцията на феновете.

„Благодаря на всички, които бяха в залата, както и на всички, които подкрепиха подготовката на това шоу! Щастлив съм, че публиката го хареса и ми помогна да преодолея притеснението си. За мен беше изключително удоволствие и чест!“, сподели влогърът след шоуто.

Стендъп комедията „Изкуството да бъдеш мързелив“ се организира от издателство „Егмонт“ и се осъществи с подкрепата на „Мтел“ и „Кока-Кола“, в партньорство с НДК.

За книгата

Фенското илюстровано издание е забавен микс от сериозни и шеговити съвети за оцеляване в различни ситуации, улесняващи живота предложения, творчески идеи, споделени тайни и предизвикателства към читателите, както и възможност за тяхна изява и лични откровения. Силвето също се включва в книгата като гост-автор със специални страници. Свежите илюстрации и оформлението на изданието са дело на талантливите Стоян Атанасов и Моника Писарова от студио Kontur Creative.

За Емил Конрад

Емил Конрад е най-популярният български влогър. Издаването на дебютната му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ се превърна в издателски феномен на 2015 г. През март 2016 г. успехът на изданието е последван от втория му проект #СПОДЕЛИ, включващ едноименна книга, безплатно мобилно приложение и конкурс за млади творци. Понастоящем влогърът има над 312 хиляди фенове във Facebook и над 262 хиляди абонати в YouTube. Продажбите на книгите му към момента надвишават 70 хиляди екземпляра. Емил е първият български ютюбър, който пренася творчеството си от мрежите за видео споделяне на голяма сцена.

Емил Конрад в социалните мрежи:

YouTube: https://www.youtube.com/user/emilconrad
Facebook:https://www.facebook.com/EmilKConrad
Twitter: https://twitter.com/EmilConrad
Instagram:http://instagram.com/emilconrad
Tumblr: http://emilconrad.tumblr.com/
Snapchat: emilconrad

12,90 лв.
9,90 лв.
1,99 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
9,90 лв.
31,84 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
9,90 лв.