4: Двор от сребърни пламъци •

34,90 лв.

Необуздана сила. Необуздана страст.

Неста Арчерън винаги е била много горда, склонна бързо да се ядосва и да не прощава лесно. И откакто бе принудена да влезе в Котела и се превърна във Върховен елф, не спира да търси мястото си в този странен, смъртоносен свят, в който трябва да живее. Още по-страшното е, че не може да превъзмогне ужасите на войната и загубите, които понесе в нея.

Единственият, който успява да подпали темперамента ѝ е Касиан – воинът, чието място в Двора на Рисанд и Фейра го поставя непрекъснато в нейна орбита. Той обаче подпалва не само темперамента ѝ. Огънят между тях е осезаем и се разгаря все по-силно, когато биват принудени да живеят под един и същ покрив.

Заплахата от война дебне на прага им, а Неста и Касиан трябва да се изправят пред чудовищата в тях и извън тях, ако искат да успеят да победят враговете на Двора си. Но най-големият риск е да се приемат – и изцерят – един друг.

#ДворОтРозиИБодли

• Предстоящо издание • ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – две принт-картички, вдъхновени от романа, и една рамка с размери 10 см. х 15 см. Обработката на поръчките ще започне на 4 март 2021. Срокът на доставка ще е 3-6 работни дни, считано от тази дата.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.

Планираната дата на разпространение на книгата в търговската мрежа е 13 март 2021. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. ∙

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Двор от рози и бодли
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 928 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542725213

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: