ОрганайзерЪт + Планерът са твоите верни спътници и тази учебна година!

Популярният български влогър Стан представя новия си проект, създаден с „Егмонт“ в подкрепа на децата и тийнейджърите у нас – този път неговият авторски „Органайзерът +“ излиза с обогатено съдържание и комикс дизайн, придружен от отделен планер. 

Изданията са подходящи за деца на възраст от 10 г., като основната им цел е да съдействат за подобряване на самоорганизацията на подрастващите, а също – да ги мотивират в процеса на обучение, запаметяване и общуване с други връстници по време на учебната година.

В подобрения ОрганайзерЪт + е включена помощна информация като таблици и формули по математика, физика и химия; справки по българска история и география, по астрономия и биология. Незаменими са примерите, които да ориентират учениците в българската граматика, правопис и пунктуация, както информацията за развиване на чуждоезикови компетенции.

ОрганайзерЪт + съдържа и 45 тайни за успеха на всеки ученик под формата на статии, които да насърчат ефективно ученето, да помогнат в приоритизирането на целите и задачите, а също да предложат техники за запомняне и овладяване на притеснение при важни изпитвания. Централна част от изданието са практическите съвети за преодоляване на проблеми с общуването и самочувствието, справяне с подигравките и трудностите на това да си тийнейджър. Изданието допълват игри и логически задачи, с които децата не само да се забавляват, но и да придобиват полезни знания и умения.

За ПланерЪт Стан споделя: 

Винаги съм обичал да планирам и да имам контрол над дните си и това, което зависи от мен. Невинаги обаче успявах да намеря точния планер, затова и създадох този. – и добавя:

В него ще можеш не само да записваш всичко важно, но и да проследяваш настроенията си, както и навиците, които се опитваш да изграждаш. Тук ще са рождените дни на най-скъпите ти хора, събитията, които не би пропуснал за нищо на света, любимите ти книги, сериалите и филмите, които са те приковали пред екрана, както и всяка мисъл, която намериш за достатъчно важна, за да е вътре.

***

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е роден през 1992 година. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност „Икономика и мениджмънт“, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати в списъка на декана.

Определя се като откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет.

Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с повече от 400 000 последователи и над два милиона гледания на видеата му месечно.

Дебютният му роман „Невидим“ оглавява класацията на верига книжарници „Хеликон“ за най-продавани заглавия през 2017 г. През 2018 г. излиза и неговото продължение – „Измамен“. Двата романа са носители на награда „Бисерче вълшебно“ в категориите „Мечтатели“ и „Майстори“. През юни 2020 г. Стан представя и третия роман в поредицата – „Изгубен“. Неговите „Органайзери“ се превърнаха в незаменим помощник за учениците и абсолютен бестселър.

 

ОрганайзерЪт +

мека подвързия | 144 стр. | 9,90 лв. | ISBN: 9789542724803

ПланерЪт

твърда подвързия | 192 стр. | 14,90 лв. | ISBN: 9789542722823

 

от Станислав Койчев-СТАН

издателство ЕГМОНТ, КУБАР

 

Ще откриете в книжарниците от събота, 26 септември 2020.

15% Отстъпка
38,00 лв.
44,70 лв.
Спестявате: 6,70 лв.
19,80 лв.
9,90 лв.
24,90 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
1,99 лв.
14,90 лв.