ОрганайзерЪт + Планерът са твоите верни спътници и тази учебна година!

Популярният български влогър Стан представя новия си проект, създаден с „Егмонт“ в подкрепа на децата и тийнейджърите у нас – този път неговият авторски „Органайзерът +“ излиза с обогатено съдържание и комикс дизайн, придружен от отделен планер. 

Изданията са подходящи за деца на възраст от 10 г., като основната им цел е да съдействат за подобряване на самоорганизацията на подрастващите, а също – да ги мотивират в процеса на обучение, запаметяване и общуване с други връстници по време на учебната година.

В подобрения ОрганайзерЪт + е включена помощна информация като таблици и формули по математика, физика и химия; справки по българска история и география, по астрономия и биология. Незаменими са примерите, които да ориентират учениците в българската граматика, правопис и пунктуация, както информацията за развиване на чуждоезикови компетенции.

ОрганайзерЪт + съдържа и 45 тайни за успеха на всеки ученик под формата на статии, които да насърчат ефективно ученето, да помогнат в приоритизирането на целите и задачите, а също да предложат техники за запомняне и овладяване на притеснение при важни изпитвания. Централна част от изданието са практическите съвети за преодоляване на проблеми с общуването и самочувствието, справяне с подигравките и трудностите на това да си тийнейджър. Изданието допълват игри и логически задачи, с които децата не само да се забавляват, но и да придобиват полезни знания и умения.

За ПланерЪт Стан споделя: 

Винаги съм обичал да планирам и да имам контрол над дните си и това, което зависи от мен. Невинаги обаче успявах да намеря точния планер, затова и създадох този. – и добавя:

В него ще можеш не само да записваш всичко важно, но и да проследяваш настроенията си, както и навиците, които се опитваш да изграждаш. Тук ще са рождените дни на най-скъпите ти хора, събитията, които не би пропуснал за нищо на света, любимите ти книги, сериалите и филмите, които са те приковали пред екрана, както и всяка мисъл, която намериш за достатъчно важна, за да е вътре.

***

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е роден през 1992 година. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност „Икономика и мениджмънт“, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати в списъка на декана.

Определя се като откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет.

Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с повече от 400 000 последователи и над два милиона гледания на видеата му месечно.

Дебютният му роман „Невидим“ оглавява класацията на верига книжарници „Хеликон“ за най-продавани заглавия през 2017 г. През 2018 г. излиза и неговото продължение – „Измамен“. Двата романа са носители на награда „Бисерче вълшебно“ в категориите „Мечтатели“ и „Майстори“. През юни 2020 г. Стан представя и третия роман в поредицата – „Изгубен“. Неговите „Органайзери“ се превърнаха в незаменим помощник за учениците и абсолютен бестселър.

 

ОрганайзерЪт +

мека подвързия | 144 стр. | 9,90 лв. | ISBN: 9789542724803

ПланерЪт

твърда подвързия | 192 стр. | 14,90 лв. | ISBN: 9789542722823

 

от Станислав Койчев-СТАН

издателство ЕГМОНТ, КУБАР

 

Ще откриете в книжарниците от събота, 26 септември 2020.

ХИТ!
17,90 лв.
ХИТ!
24,80 лв.
ХИТ!
14,90 лв.
ХИТ!
9,90 лв.
ХИТ!
14,90 лв.
19,90 лв.
ХИТ!
14,90 лв.
ХИТ!
14,90 лв.
1,99 лв.
ХИТ!
14,90 лв.