Чудовищата от „Монстър Хай” отново са тук... и се завръщат в най-чудовищния месец от годината

Чудовището на нашата улицаКОНКУРС

По случай деня на призраците, талъсъмите и всякакви други чудовища – Хелоуин (31 октомври), ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ те предизвиква с най-страховития конкурс. Наградата? Копие от ужасяващо забавната книга „Чудовището на нашата улица”! Какво трябва да направиш, за да се включиш?

СПЕЧЕЛИ

Търсим най-оригиналните идеи за костюм за Хелоуин. Изпрати ни снимка, на която си облечен като любимото си чудовище от книгите в поредицата „Монстър Хай”. Сподели в не повече от 1-2 изречения защо си избрал да се вмъкнеш в неговата кожа. Писмото си изпрати на електронна поща monsterhigh@egmontbulgaria.com или на адрес София 1000, ул. „Христо Белчев” № 21, „Егмонт България”, за конкурса „Монстър Хай”. Не пропускай да напишеш трите си имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участваш само с 1 писмо, крайният срок за изпращане е 24 октомври 2012 година.

УСПЕХ!

Петте най-добри идеи за костюми за Хелоуин ще бъдат публикувани на 31 октомври във фейсбук страницата на „Монстър Хай” facebook.com/monsterhigh.bg. Там ще бъдат качени снимките на всички участници, а в брой 22 на списание БРАВО бъдат публикувани тези на петимата победители.