Името на печелившия, който ще получи лаптоп Toshiba, ще бъде изтеглено с жребий на специално събитие в Orange center в „Сердика център”, София от 17 часа.

39 дни след излизането на десетата книга от поредицата „39 ключа” е време да стане ясно кой е големият победител в българската игра за търсене на ключовете. Името на късметлията, който ще получи лаптоп Toshiba, ще бъде изтеглено с жребий на 21 април 2012 г. от 17 часа в Orange center в „Сердика център” на бул. „Ситняково” 48 в София. Заповядайте на събитието и станете част от шеметната надпревара. За гостите сме подготвили много специални изненади.

Новаторският интерактивен проект „39 ключа”, съставен от 10 книги, онлайн игра и колекционерски карти, предизвика читателите да се впуснат в свое собствено търсене на ключовете още през 2009 година. Играта с награди протече в 39 етапа от по 39 дни, а началото й сложи излизането на първата книга от „39 ключа”. Голямата награда в играта с награди 39 КЛЮЧА - Лаптоп ToshibaПрез трите години, през които се провежда, верните фенове на поредицата имаха възможност да спечелят 390 награди, сред които книги, пакети с карти и сувенири – чаши, шапки, фланелки и раници. В тегленето на печелившия, който ще си тръгне с голямата награда - лаптоп, ще участват телефонните номера на участниците, изпратили пълни комплекти от верни текстови съобщения за всичките 39 етапа в рамките на периода на играта. До момента сме получили хиляди SMS от няколкостотин участника. Важно е да се отбележи, че всеки комплект текстови съобщения има един глас. Ако участник е изпращал по повече от едно текстово съобщение за всеки от етапите, така че да се съберат повече комплекти, това увеличава шанса за изтегляне на телефонния номер в жребия.

Повече информация за поредица 39 КЛЮЧА и за играта с награди ще откриете на тази страница.