Искате да въведете детето в света на удивителното откривателство? Да ангажирате въображението му и да го запознаете с огромното разнообразие от растения и животни, с които споделяме планетата? Тогава новата колекция от дванайсет меденосладки енциклопедии на „Дисни Любознание” е тъкмо за вас.

Красивите издания с цветни илюстрации и любимите на децата герои от Голямата гора започват да излизат всеки вторник от 25 септември. Те ще се разпространяват като приложение на вестниците „Труд” и „24 часа”. Първата енциклопедия – „Морските обитатели“, е на специална цена от 4,99 лв., а с вестник ще струва 5,89 лв. Всички останали книги от колекцията ще могат да се закупят за 7,99 лв. или 8,89 лв. с вестник. Поредицата може да бъде закупена и онлайн в mediamall.bg.

Меденосладка енциклопедия

Добре е да знаете, че информацията в изданията е адаптирана за деца в предучилищна и начална училищна възраст и поднесена така, че да събуди любопитството на малките читатели. Страниците им ще отведат малчуганите на едно незабравимо пътешествие из поля, гори, пустини и вечни снегове заедно с Мечо Пух и приятелите ми. Именно обитателите на Голямата гора ще ги срещнат с най-интересните екземпляри от животинското и растително царство. Децата ще наблюдават и изучават насекоми, птици, риби, влечуги и бозайници и ще осъзнаят връзката ни с природата. Пух ще споделя с тях своята почуда, докато изследва различните видове животни и природата. Тигърa ще им представя страхотни и удивителни факти. Прасчо ще ги подканва да прилагат новите си знания в красиво илюстрираните занимателни страници, а Ру ще задава на Кенга простички въпроси и ще открива изумителни факти.

Но това не е всичко! Чудесни разноцветни фотографии съпровождат любопитната информация във всяка една от книгите и спомагат за лесното й възприемане. Не се колебайте – съберете колекцията от дванайсет меденосладки енциклопедии и зарадвайте детето си. Тези луксозни многоцветни книги ще му дадат нови и полезни знания и ще го увлекат да научи всичко за безбройните чудеса на природата. Изданията са с твърди корици и съдържат 40 страници.

Меденосладка енциклопедия

Меденосладка енциклопедия

Меденосладка енциклопедия

Меденосладка енциклопедия

Меденосладка енциклопедия

Меденосладка енциклопедия

Меденосладка енциклопедия