Включете се в конкурса, с който отбелязваме празника на героя полубог

Знаете ли какъв ден е 18 август? Това е много специална дата за всички почитатели на Рик Риърдън – тогава е роден Пърси Джаксън, героят полубог от популярните в цял свят фентъзи романи! За да отбележим празника, ви даваме възможност да се включите в конкурс с награда, достойна и за най-претенциозното божество – книгата „Вечната гръцка митология” на „Нешънъл Джиографик”. Какво трябва да направите? По-долу ще научите:

Регламент на конкурса

Споделете с нас в кой бог или богиня бихте се превъплътили, ако имате възможност. Опишете в не повече от 2-3 изречения своите специални умения, качества или слабости, ако притежавате такива. Писмата си изпращайте на електронна поща percy@egmontbulgaria.com или на адрес София 1000, ул. „Христо Белчев” № 21, „Егмонт България”, за конкурса Пърси Джаксън. Не пропускайте да напишете трите си имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с 1 писмо, срокът за изпращане е 20 август 2012 година.

Оценяване и награди

Един от вас ще спечели луксозното издание „Вечната гръцка митология” на „Нешънъл Джиографик”. Той ще бъде избран с жребий. Името му ще бъде публикувано на 24 август във Фейсбук страниците на „Пърси Джаксън и боговете на Олимп” и „Героите на Олимп”, както и на тазистраница

Но това не е всичко! Книга по избор с приключенията на Пърси Джаксън ще отиде при участника с най-оригинален и креативен отговор.

Успех на всички!

---
А ето как списание БРАВО ви предлага да отпразнувате рождения ден на Пърси:

Честит рожден ден, Пърси!

---

24.08.2012
Благодарим на всички участници!
Резултатите от конкурса можете да видите на тази страница.