Издателство „Егмонт България” е подготвило за своите читатели много приятни изненади през 2012 година. Научете какви!

Списание МИКИ МАУСМики Маус, най-известният мишок в света, радва своите почитатели в България повече от 20 години от страниците на едноименното списание. От 2012 година изданието вече излиза на две седмици, без играчка, но с много повече страници. Всичко останало, обаче, си е постарому – винаги нови, непременно весели и безкрайно завладяващи комикси с обичайните заподозрени: Мики и Мини, Доналд и Дейзи, Плуто, Гуфи, Чичо Скрудж, Хари Хлопдъск, Маджика де Спел, и Бандата Бийгъл. А шест специални броя през годината ще донесат на верните почитатели на героите на „Дисни” наистина специална играчка. Те ще са на пазара в края на януари, през февруари, май, юли, септември и ноември.

Сигурно се питате какви още приятни изненади замисля „Егмонт България” за своите читатели през 2012? Да, това съвсем не е всичко. Списание МАЙСТОР МАНИМалчуганите, които с интерес проследяват приключенията на майстор Мани, вече няма да чакат да изминат два месеца, за да разлистят новия брой. От февруари образователното списание ще ги радва всеки месец, при това не само с развлекателни и поучителни истории, но и с оригинална играчка от света на Мани. Различните рубрики продължават да им предлагат познания за най-разнообразни дейности и да ги забавляват часове наред. А благодарение на занимателните страници и истории, децата отново имат възможност не само да опознаят непосредствената си среда, но и да научат думички и фрази на английски език.

Какво ново още? Вълнуващи промени настъпват и в списанието, посветено на премеждията на един от най-прочутите супергерои – „Спайдърмен”. Списание СПАЙДЪРМЕНТой се появява на страниците на комикс преди близо 50 години и оттогава насам популярността му не спира да расте. За това спомагат и многобройните телевизионни адаптации и пълнометражни филми, които пренасят наситената му с вълнения, екшън и обрати история на екрана. У нас Човекът-паяк се завръща всеки месец за нови приключения, благодарение на списание „Спайдърмен”. От 2012 година то е с по-голям формат и съдържа специална играчка. Останалото знаете – невероятни комикси, предизвикателни загадки и занимателни рубрики. Никак не е чудно, че списанието се радва на популярност и сред по-малките, и по-големите читатели, които си подаряват приятни мигове, оплетени в мрежа от екшън приключения.

Списание РАЗДВИЖИ СЕ!И това отново не е всичко. На 28 януари 2012 година „Егмонт България” пуска на пазара „Раздвижи се!“ – официалното списание по хитовия сериал на „Дисни“. Изданието проследява любими моменти и сцени от филма, и не само. На страниците му се откриват разнообразни съвети за стил и сценично присъствие, с които читателите да се превъплътят в любимите звезди, както и оригинални снимки и плакати. Всеки един брой представя и различни по жанр танци, които увличат с интересната си хореография.

Към това може да добавим, че по традиция „Егмонт България” продължава да радва своите читатели със специални броеве, посветени на невероятните филми на „Дисни”. Така, на 21 януари излиза най-щурото списание – „Мъпетите”. От него ще научите що за връзка имат Кърмит и Мис Пиги, каква е новата (стара) професия на Гонзо и защо Животно има нужда от терапия за овладяване на гнева. И на последно място, но не и по важност – отговор на един от най-екзистенциалните въпроси – лесно ли е да си зелен?

„Егмонт България” готви още изненади за своите читатели. Но за тях, по-нататък. Сега, единственото, което ви остава, е да се погрижите детето да не изпусне нито един брой от любимото списание, като го абонирате за него.   

За да направите своята заявка за абонамент, заредете абонаментния формуляр. След като приключите с избора си, въведете вашите данни – име, адрес телефон, както и тези на абоната, в случай че са различни. След това ще трябва да пристъпите към избор на предпочитан вариант на плащане. Може да платите по няколко начина – чрез ePay, с пощенски запис на адреса на „Егмонт България” или с платежно нареждане по банкова сметка. Ако решите да направите това лично в офиса на издателството, не е необходимо да изпращате заявка през уебстраницата, защото ще попълните такава на място. След уточняване на тези подробности, абонаментът ще бъден доставен в съответния срок и на посочения адрес с препоръчана пощенска пратка.

Всичко е така подредено, че да ви улесни максимално много в избора и поръчката на абонамент. Така че не му мислете много. Абонирайте своето дете за любимото списание и му подарете много часове, изпълнени със забавления и игри.