Нещата, на които не ни учат в училищеПървата книга с новия импринт е „Нещата, на които не ни учат в училище” на най-успешния български влогър Емил Конрад

В световен мащаб талантливи онлайн звезди все по-често засенчват традиционни любимци на публиката от шоубизнеса. Вече са факт и редица успешни издателски проекти на новото поколение интернет знаменитости. Книгите им бележат рекорди в бестселър класациите, а феновете им чакат с часове за автограф и среща с тях в книжарниците.

„Следим развитието на социалните мрежи и дигиталния свят и сме впечатлени от новаторството, творчеството и успеха на развиващите се там млади звезди. Вярваме, че в партньорство с тях ще вървим по съвсем нов път, ще разказваме истории по различен начин, ще създаваме оригинални и атрактивни издателски продукти, които ще подкрепяме с нетрадиционни маркетингови инициативи”, коментира Велизара Добрева, изпълнителен директор на „Егмонт”.

Всички бъдещи издания на „Егмонт“, вдъхновени от популярни в дигиталното пространство творци, ще излизат под новия импринт „Кубар”. Това е вторият импринт, представен от издателството, след като през март 2014 г. „Егмонт” стартира с романтична линия книги под знака „Уо”. В старата българска митология Кубар е бог на природните стихии и гръмотевиците, а Уо е името на планетата-богиня на любовта на езика на старите българи – символ на чувствеността и женското начало.

ЕГМОНТ стартира новата си издателска линия с книгата „Нещата, на които не ни учат в училище”, която ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат на 7 февруари под новия импринт на издателството.

Емил Конрад с дебютната си книга„Нещата, на които не ни учат в училище” е дебютното заглавие на 25-годишния Емил Конрад, нашумял със забавните и откровени видеа, които качва в социалните мрежи. В книгата влогърът споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Със своите над 200 хиляди фена във Facebook, 133 хиляди абоната в YouTube и над 18 хиляди във VBox7 Емил се нарежда сред най-харесваните български автори във видео мрежите, а клиповете му са гледани над 10 милиона пъти. 

 „От известно време обмислях идеята за книга, в която да споделя своята гледна точка по теми, които винаги са ме вълнували, но едва последните 3 месеца се заехме с реализацията й. Не се взимам насериозно с това – забавлението е най-важно. Вярвам обаче, че всеки може да открие част от себе си в текста”, споделя Емил Конрад.

Още за книгата и автора ще откриете на страницата на изданието.

ХИТ!
17,90 лв.
ХИТ!
24,80 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.