Нещата, на които не ни учат в училищеПървата книга с новия импринт е „Нещата, на които не ни учат в училище” на най-успешния български влогър Емил Конрад

В световен мащаб талантливи онлайн звезди все по-често засенчват традиционни любимци на публиката от шоубизнеса. Вече са факт и редица успешни издателски проекти на новото поколение интернет знаменитости. Книгите им бележат рекорди в бестселър класациите, а феновете им чакат с часове за автограф и среща с тях в книжарниците.

„Следим развитието на социалните мрежи и дигиталния свят и сме впечатлени от новаторството, творчеството и успеха на развиващите се там млади звезди. Вярваме, че в партньорство с тях ще вървим по съвсем нов път, ще разказваме истории по различен начин, ще създаваме оригинални и атрактивни издателски продукти, които ще подкрепяме с нетрадиционни маркетингови инициативи”, коментира Велизара Добрева, изпълнителен директор на „Егмонт”.

Всички бъдещи издания на „Егмонт“, вдъхновени от популярни в дигиталното пространство творци, ще излизат под новия импринт „Кубар”. Това е вторият импринт, представен от издателството, след като през март 2014 г. „Егмонт” стартира с романтична линия книги под знака „Уо”. В старата българска митология Кубар е бог на природните стихии и гръмотевиците, а Уо е името на планетата-богиня на любовта на езика на старите българи – символ на чувствеността и женското начало.

ЕГМОНТ стартира новата си издателска линия с книгата „Нещата, на които не ни учат в училище”, която ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат на 7 февруари под новия импринт на издателството.

Емил Конрад с дебютната си книга„Нещата, на които не ни учат в училище” е дебютното заглавие на 25-годишния Емил Конрад, нашумял със забавните и откровени видеа, които качва в социалните мрежи. В книгата влогърът споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Със своите над 200 хиляди фена във Facebook, 133 хиляди абоната в YouTube и над 18 хиляди във VBox7 Емил се нарежда сред най-харесваните български автори във видео мрежите, а клиповете му са гледани над 10 милиона пъти. 

 „От известно време обмислях идеята за книга, в която да споделя своята гледна точка по теми, които винаги са ме вълнували, но едва последните 3 месеца се заехме с реализацията й. Не се взимам насериозно с това – забавлението е най-важно. Вярвам обаче, че всеки може да открие част от себе си в текста”, споделя Емил Конрад.

Още за книгата и автора ще откриете на страницата на изданието.

15% Отстъпка
38,00 лв.
44,70 лв.
Спестявате: 6,70 лв.
19,80 лв.
9,90 лв.
24,90 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.