Играчи: Книгата

14,90 лв.
Не е налично

Моля, всички Играчи да се съберат на терена за важно съобщение:

Павел Колев и Ицака идват с мегаяки забавления!

В тази книга ще откриете всякакви суперидеи за добро настроение. Правилата на играта гласят, че който няма време за проблеми, чете без ред:

  • Ако търсите идеи за парти игри, отворете на страница 61.
  • Ако си падате приключенци, отидете на страница 15.
  • Ако пък имате нужда от футболни предизвикателства за вашия отбор, прескочете на страница 79.

Ще намерите Павел Колев и Ицака на всяка страница от тази книга, затова не пропускайте нито една!

И не забравяйте: животът е игра.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от книгата ще бъдат придружени от ПОДАРЪК: ЕКСКЛУЗИВЕН GAME PACK и ще бъдат доставени до три работни дни след датата на поръчка. Предложението важи до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.

ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетни и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Важат стандартните условия за доставка от egmontbulgaria.com. • 

Марка
Кубар
Възраст
13+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 21
 Страници
 112 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542722090
Happy Gril 9 12/09/2018

Много е яка книгата браво да направите още такива!!!

Ивайло Антонов Петров 12/09/2018

Книгата е великолепна! Не съм я прочел цялата, но ми харесва адски много!

Данаила Ивайло врачовска 12/09/2018

Много е яка всеки който нея е поръчал веднага да го направи

Martin Marinov 19/09/2018

Най-готината книга! Обичам ги тези двамата! Препоръчвам я на всеки.

планета 28/10/2018

де да мама и тате да ми даваха да си я купа, но до някъде мой приятели са ми давали да я чета . Много ми харесва. обичам я и дано скоро да се сдобия с нея . Обичам ви момчета

Ивелина Ненова Ненова 22/11/2018

Има ли още от гейм пак към книгата. И ако да до колко време ще пристигне.

Егмонт 23/11/2018

Здравей, Ивелина! Да, книгата ще пристигне с подарък GAME PACK. Доставката е стандартна, от 1 до 3 работни дни. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Павел Колев се занимава с видеообработка и създаване на дигитално съдържание от 2010 г. насам. През 2013 г. стартира своя YouTube канал и споделя, че оттогава това е не само негово хоби, но и професия и начин на живот. През следващите две години съдържанието в канала претърпява множество промени, докато през 2015 г. Павел не решава да изгради план за неговото развитие. Натрупва аудитория от 30 000 души за по-малко от шест месеца, а до края на годината каналът му се превръща в платформата за споделяне на видеосъдържание в YouTube с най-бърз растеж на публика и гледаемост у нас.

Христо Стефанов – Ицака е родом от Плевен, където завършва математическа гимназия. До ден-днешен твърди, че не разбира от математика. Продължава образованието си в НАТФИЗ, където завършва със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. д-р Ивайло Христов. Споделя, че това да се присъедини към Павел в създаването на онлайн съдържание е едно от най-добрите решения в живота му. Надява се занапред да успява да съчетава актьорството с видеата.

Павел и Христо се запознават през 2013 г. и стартират съвместната си дейност две години по-късно. Към настоящия момент са едни от най-популярните лица в YouTube у нас и могат да се похвалят с повече от 308 000 абонати и три милиона гледания на видеата си месечно. Съдържанието, което създават, е разнородно и обхваща всичко от влогове, пародии, скечове и предизвикателства до гейминг видеа. Това им носи партньорства с едни от най-популярните брандове у нас, а през септември 2017 г. Павел и Ицака стават водещи на свое авторско телевизионно предаване. Влогърите имат зад гърба си два успешни музикални проекта. „Играчи: Книгата“ е тяхното дебютно издание.

spacer