Пътуването към дългоочаквания Епизод 7 започва от 10 октомври с цялостна издателска програма

* * *

От 10 октомври до края на ноември 2015 г. „Егмонт” последователно ще издаде редица заглавия, които целят да подготвят читатели от най-различни възрасти за „Междузвездни войни: Силата се пробужда”. Изданията се подреждат, както следва:

За деца от 4 до 6 години

  • Три занимателни книги с лепенки, всяка от които се фокусира върху един от трите филма от първоначалната трилогия.

За читатели над 8 години

  • Три илюстровани романа, чието съдържание е съобразено с възрастта на читателите, нов прочит на оригиналната трилогия. Това са „Принцесата, разбойникът и фермерското момче” от Александра Бракен, „И какво? Ще ставаш джедай” от Адам Гидуиц и „Внимавай със силата на тъмната страна” от Том Енгълбергер.
  • Издание от поредицата „Любими филмови герои”, посветено на „Междузвездни войни”.

За читатели на възраст над 10 години

  • Три романа, всеки един от които е с фокус върху един от тримата основни герои – Люк Скайуокър, Хан Соло и принцеса Леа. Това са „Оръжието на джедая” от Джейсън Фрай, „Бягството на разбойника” от Грег Рука и „Подвижна мишена” от Сесил Кастелучи.

За тийнейджъри

  • Самостоятелният роман „Изгубените звезди” от Клаудия Грей, който представя нови герои от вселената на „Междузвездни войни”.
МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ

В края на ноември ще излязат и първите три издания за най-малките читатели по „Междузвездни войни: Силата се пробужда”, а издателската програма, свързана със самия филм предстои да бъде обявена. Очаквайте подробности!

14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
9,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
9,90 лв.
16,90 лв.
19,90 лв.
16,90 лв.