Лятна тийн селекция

Само сега! Купeте книга от лятната тийн селекция на издателство ЕГМОНТ и вземeте подарък:

ЖЕЛЕЗНИЯТ ИЗПИТ, за покупка на или над 12,90 лв. и ПОСЛЕДНАТА ИГРА: ПОКАНАТА за покупка на или над 19,90 лв.

Промоцията се провежда в обектите на верига книжарници „Хеликон“ от 15 юни до 25 юли 2015 г. или до изчерпване на количествата и не важи за онлайн поръчки от сайта на „Хеликон“. В нея са включени избрани книги за деца и тийнейджъри на издателство „Егмонт“, които са поместени по-долу на тази страница.

При поръчка на книги от лятната тийн селекция през нашия сайт също ще получите съответния подарък. Моля, съобразете се със следните особености:

  • Ако общата стойност на книгите надвиши 19,90 лв. и желаете да получите ЖЕЛЕЗНИЯТ ИЗПИТ вместо ПОСЛЕДНАТА ИГРА: ПОКАНАТА, моля отбележете това си желание в полето за инструкции и коментари при финализиране на поръчката.
  • За част от изданията в Лятна тийн селекция е възможно да се активират пакетни отстъпки, които не могат да се приложат едновременно с тази промоция. Това са поредиците Хари Потър, Пърси Джаксън и боговете на Олимп, Героите на Олимп, Хрониките на Кейн и Изборът. Ако при финализиране на поръчката не въведете заглавието на книгата-подарък от кампанията Лятна тийн селекция, ще счетем, че избирате да се възползвате от пакетната отстъпка. В случай, че въведете едното от двете подаръчни заглавия, ще игнорираме отстъпката, ще заплатите цялата стойност, а в пратката си ще откриете избрания от вас подарък.
 

 

Това лято издателство Егмонт България и верига книжарници Helikon ти дават възможност да разнообразиш задължителните спи...

Posted by Егмонт Тийн on Monday, June 15, 2015
 

A photo posted by EgmontBulgaria (@egmontbulgaria) on