Богатство, слава и любовна история, за каквато никога не е мечтала – седемнайсетгодишната Вон Бенет получава всичко това, когато се съгласява да се преструва на приятелка на поп звезда.

При обикновени обстоятелства пътищата на Оукли Форд и Вон Бенет никога не биха се пресекли… но в Оукли няма нищо обикновено. Лошото момче на поп музиката може да се похвали с няколко награди „Грами“, милиони фенки и репутацията на неспокоен, но чаровен бунтар. Когато личният му живот се оказва пред разпад, музиката му вече не му носи нужното и таблоидите се занимават единствено с неговите скандални прояви, Оукли трябва да покаже на света, че е улегнал… А кой би могъл да му помогне с тази задача повече от Вон, сервитьорка на непълен работен ден, която се опитва да издържа семейството си? Абсолютната дефиниция на „обикновено момиче“.

Преструвайки се на негова приятелка, Вон трябва да спаси имиджа на Оукли и да го превърне от бунтар в сериозен и уважаван изпълнител. В замяна на средства, с които двамата ѝ братя да могат да си позволят за завършат колеж, тя се заема със задачата да участва в странни холивудски партита и внимателно режисирани публикации в Twitter. Тя трябва да заблуди папараците и фенките… но дали ще успее да заблуди и себе си поне малко?

„Когато е наистина“ е остроумен и запленяващ тийн роман от авторския дует, популярен с бестселър поредицата „Семейство Роял“. Кати Макгари, автор на романа Say You’ll Remember Me, определя книгата като „пристрастяващо четиво“, а престижното литературно издание Kirkus Reviews я описва като „неоспоримо забавен роман, който задължително трябва да вземете със себе си на плажа“.

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3533

 

ЗА ЕРИН УОТ

Ерин Уот е псевдоним, под който двама автори на бестселъри свързват любовта си към книгите и зависимостта си към писането. Това са канадската писателка Ел Кенеди и американската ѝ колега Джен Фредерик, които споделят общо творческо вдъхновение. Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни – и понякога смахнати – истории. Кой е най-големият им страх? Да не се скарат помежду си. „Парцалена принцеса“ e първата книга от романтичната им поредица „Семейство Роял“, превърнала се в бестселър на New York Times и USA Today. Под псевдонима Ерин Уот на български излиза и тийн романа „Когато е наистина“.

14,90 лв.