Популярната влогърка Изабел Овчарова споделя своята формула за живота и как да му се радваме пълноценно

Изабел Овчарова е едва 18-годишна, а вече разполага с повече от 200 000 последователи в YouTube. „Щастливей“ е дебютната ѝ книга, в която младата авторка споделя личната си история. Разказва за трудностите и радостите, през които е преминала до момента, за златните места и спомените от детството, както и за недотам щастливите мигове. За любовта и разделите, за приятелите и предизвикателствата, за приятелите-предизвикателства. Изабел не спестява истината за преживените от нея неуспехи и разочарования, но застава твърдо зад вярата в липсата на случайности и новото начало.

Изабел има голяма усмивка, голямо сърце и още по-голяма мечта – да даде нещо добро на другите: „Спокойствие, знание, радост, вдъхновение... светлина“. За себе си и за успеха като влогър казва: „Започнах от нулата. Не беше късмет. Беше упорство… Всеки има мечти, които иска да осъществи, но не всеки е готов да плати цената, за да ги постигне. Пожелавам на всеки да изгуби себе си и да се открие наново. Да започне отначало. Да се осмели. Да обича... себе си. Да щастливее!“.

Дебютният книжен проект на Изабел се радва на огромен успех. Книгата реализира близо 6000 предварителни продажби онлайн и е в книжарниците от 20 април. „Щастливей“ оглави класацията за тийн литература на верига книжарници „Хеликон“ само два дни след излизането си, а над 10 000 фена посрещнаха любимата си влогърка в София, Пловдив, Бургас, Варна и Шумен в рамките на турнето за представяне на изданието.

„Щастливей“ излиза с логото „Кубар“ на издателство „Егмонт“. Повече за книгата: https://egmontbulgaria.com/p3513

 

ЗА ИЗАБЕЛ

Изабел Овчарова, или просто Изи, е момиче, което обича да твори, да вдъхновява хората и да ги прави щастливи. Снима видеа, откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube. Като малка постоянно танцува, пее и обича да влиза в различни роли, представяйки си, че е актриса, без да подозира, че един ден ще може да прави всичко това в канала си. Извън видеата се занимава с музика, пише стихове и текстове на песни. През 2018 г. поставя началото на благотворителната инициатива #Izi2Give, чиято основна цел е да предаде посланието, че всеки трябва преди всичко да бъде добър. Обожава книгите, музиката на Ариана Гранде, анимационните филми и своето второ семейство, както описва почитателите си. Не обича плановете за бъдещето. Знае какво иска и смята, че правилните неща се случват точно когато трябва. Работи усърдно и вярва във всичко, което прави.

24.04.2019

14,90 лв.