Когато е наистина

14,90 лв.
Не е налично

Остроумен и запленяващ тийн роман от авторския дует, станал известен с бестселър поредицата „Семейство Роял“.

При нормални обстоятелства пътищата на Оукли Форд и Вон Бенет никога не биха се пресекли.

Оукли е знаменитост, поп идол, дете на известни филмови звезди, с милиони фенки и скандална репутация. Но зад кулисите на публичния му живот, нещата не вървят добре и това се отразява твърде лошо на музикалната му кариера. Затова неговият екип си поставя за цел да подобри имиджа му с нова „приятелка“ – някое обикновено момиче, което да укроти лошото момче.

Вон е предана сестра, сервитьорка на непълен работен ден и както се оказва, новото гадже на Оукли Форд. При нормални обстоятелства тя никога не би приела подобно предложение, но семейството ѝ има отчаяна нужда от парите, които ще получи в замяна. Затова тя ще се постарае да заблуди папараците и ордите от влюбени фенки, че връзката им е истинска. Толкова много ще се постарае, че може да заблуди дори себе си...

***

„Забавно и пристрастяващо четиво!" – Кати Макгари, автор на Say You Remember Me

„Книга с динамичен сюжет в стил „той каза“ – „тя каза“, която ще ви накара да искате да отгърнете с нетърпение следващата страница. – School Library Journal

„Неоспоримо забавен роман, който задължително трябва да вземете със себе си на плажа“. – Kirkus Reviews

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542722809
Илина Любенова Терзова 04/10/2019

Много хубава книга ! Автора е сред любимите ми , надявам се да издадете още книги на Ерин Уот !

Добавяне на коментар:

Ерин Уот е псевдоним, плод на въображението на двете авторки на бестселъри – Джен Фредерик, която живее със семейството си в Средния запад, и Ел Кенеди, родена в Торонто, Канада. Двете се свързват заради обичта си към страховити книги и пристрастеността им към писането. Споделят общо творческо въображение в жанра на съвременната романтика.

Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни - и понякога смахнати - истории. Най-големият страх? Да не се скарат.

https://www.facebook.com/authorerinwatt/ 

https://www.instagram.com/author.erinwatt 

https://twitter.com/authorerinwatt