Доналд ДъкОт яйце до най-обичания паток на планетата Доналд Дък не спира да ни забавлява, разсмива и изумява със своите лудории и приключения.

Каним ви да отпразнуваме заедно 80-я рожден ден на този знаменит паток, като за най-запалените фенове сме приготвили специална томбола.

За да се включите в нея, е необходимо да направите поръчка от сайта ни, която да съдържа поне 2 броя Доналд Дък или 1 брой Макрокомикс. Четирима от вас ще спечелят по един от страхотните ни колекционерски пакети Макрокомикс (по избор).

 

УСЛОВИЯ

*Настоящата кампания е отворена за участие в периода 09 - 29 юни 2014 г. и включва само онлайн поръчки от egmontbulgaria.com.

* Печелившите се определят на лотариен принцип. В жребия се включват имената на всички, направили онлайн поръчка, съдържаща издания от комиксовите поредици Доналд Дък и Макрокомикс, като всеки поръчани 2 броя Доналд Дък и/или 1 брой Макрокомикс отговорят на едно участие в жребия. (Например ако сте поръчали 4 броя Доналд Дък и 4 броя Макрокомикс, името ви ще присъства 6 пъти).

*Наградите са 4 бр. колекционерски пакета Макрокомикс, които ще се разпределят между четирима късметлии.

* Имената на късметлиите ще бъдат обявени в 12 ч. на 1 юли във Facebook страницата на Егмонт България.