Почитателите на сагата ще могат да се сдобият с идеалната плячка – пет романа по филмите от поредицата и мегаплакат в пет части

28.04.2017

Първи брой от „Колекция за истински пирати“ излиза на 29 април, събота, и ще съдържа роман с историята от „Проклятието на Черната перла, първа част от мегаплакат с визия от предстоящия пети филм за капитан Джак Спароу и фен тест за най-отдадените почитатели на поредицата. Малки и големи ще имат възможността да си припомнят приключенията на любимите си герои и да се приготвят за завръщането им в „Отмъщението на Салазар“ на 26 май тази година.

Петте пакета, включени в „Колекция за истински пирати“, ще се появят на пазара в петте поредни съботи от 29 април до 27 май и са подходящи за читатели над 10-годишна възраст. Цената на пакетите е 6,99 лв.

График на излизане на романите

 

За „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безразсъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак. Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар.

Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля на „Умиращата чайка“, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да промени злощастната си съдба, но и да отърве собствената си кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
12,90 лв.
6,99 лв.