„Момиче от календара“ на Одри Карлан е сравнявана с „Петдесет нюанса сиво“ на Е. Л. Джеймс

Празникът на дамите идва с ексклузивно предложение за (по)читателките на книги за любов! Завладяващата поредица на Одри Карлан разказва историята на Миа Сондърс, която е принудена да започне работа като „луксозен ескорт“, предлагайки компанията си на различен богат мъж всеки месец. Читателите обаче не бива да бързат да я съдят – за всичко това си има причина. Миа има само година да събере един милион долара, за да изплати дълговете на баща си и да спаси неговия живот. Всеки месец действието се развива в различен град, с различен клиент, а мисията на Мия изглежда проста. Лесни пари... Поне на пръв поглед.

Първите петдесет книги, поръчани онлайн през сайта на издателството, ще бъдат доставени с подарък червило Ultimate Stay на Catrice с наситен цвят и модерен матов финал. Пигментната и дълготрайна текстура с плътно покритие прави червилото подходящо за ежедневна употреба, без да изсушава чувствителната кожа на устните. Предложението важи до изчерпване на количествата. Поръчките ще бъдат доставени между един и три работни дни след официалната дата на издаване.

Поредицата „Момиче от календара“ ще съдържа четири издания, като останалите три части предстои да излязат на български на 6 май, 26 август и 2 декември 2017 г.

За Одри Карлан

Коя е Одри Карлан? Една калифорнийска майка. В уебсайта си се описва като „щастливо омъжена за любовта на живота си от над 12 години и родител на две малки зверчета, които я подлудяват всеки ден“. Когато не пише, не пие вино с приятелки и не практикува йога, може да бъде забелязана с нос, забит в книга или електронен четец. Какво чете, ли? Горещи, неприлични, романтични истории, разбира се!

Първоначално Карлан издава „Момиче от календара“ сама, преди правата да бъдат откупени от бутиково издателство от Флорида с фокус върху романтичната литература. Дванайсетте книги от поредицата бързо се продават в над 450 000 екземпляра, превръщайки се в бестселър на New York Times, USA Today и Wall Street Journal.

Освен с „Момиче от календара“, Одри може да се похвали и с поредиците Trinity, Falling и Lotus House.

19,90 лв.