Малкото пониПървият брой ще излезе на 11 февруари!

Почитателите на вълшебния свят на Понивил ще могат да последват Принцеса Селестия, Туайлайт Спаркъл, Епъл Пай, Рейнбоу Деш, Рарити и останалите понита от популярната анимационна поредица в безброй вълнуващи приключения и очарователни предизвикателства. Във всеки брой те ще открият прекрасни истории за магията на приятелството, комикси, загадки, плакати, творчески идеи и специален подарък – оригинална фигурка на малко пони. Списанието е предназначено за читатели на възраст между три и седемгодишна възраст и е с двумесечна периодичност.

 

За „Малкото пони“

Създадена през 1981 г., с годините „Малкото пони“ надскача възрастта и пола и вдъхновява множество фенски общности в глобален план, превръщайки се в една от най-разпознаваемите марки за играчки в света. Продажбите на списанията по „Малкото пони“ надхвърлят 3 милиона бройки, а интересът към марката продължава да нараства експоненциално.

Уникалните герои олицетворяват различни ценности, вплетени в сюжета на всички истории за понитата, като искреност, лоялност, щедрост и доброта. Посланието на техните приключения е, че магията на приятелството прави всичко възможно.

През есента на 2017 г. на голям екран ще се завърти и едноименния филм My Little Pony: The Movie.

08.02.2017

4,99 лв.
4,99 лв.
5,99 лв.
13,90 лв.
4,99 лв.
5,99 лв.
5,99 лв.
1,89 лв.
4,99 лв.
4,99 лв.
1,69 лв.
4,99 лв.