„Книгата на Силвето“ представлява ироничен поглед върху фалшивите ценности и герои

Силвето – обичан пародиен образ, познат от видеата на Емил Конрад – се превръща в главен герой на новата книга на младия автор. Ако все още не знаете коя е тя, Силвето би се представила като Instagram знаменитост, онлайн явление и клубна стихия. По един своеобразен начин първата, а вероятно и последната стихосбирка на русата фурия отправя критика към масовата култура у нас чрез ироничните си послания и придружаващите ги забавни кадри, илюстриращи ежедневието на една средностатистическа „кифла“.

„Книгата на Силвето“ е предназначена за читатели над 16-годишна възраст и ще може да бъде открита в книжарниците от тази събота, 4 ноември. И този път Емил Конрад ще се срещне със свои почитатели в три български града, където ще представи новото издание и ще се превъплъти в ролята на русокосата си екранна половинка.

 

ГОСТУВАНИЯ ПО ГРАДОВЕ

СОФИЯ
4 ноември, 12,00 ч.
Mega Mall Sofia, партер

ПЛОВДИВ
5 ноември, 12,00 ч.
Mall Markovo Tepe, партер

ВАРНА
12 ноември, 12,00 ч.
Mall Varna, партер

 

ЗА „КНИГАТА НА СИЛВЕТО“

Информация за потребителя: Внимание! Продуктът съдържа пародийни образи и следи от ирония, които се използват за лечение на силна зависимост от лайкове, селфита и чалга клубове. Не консумирайте без чувство за хумор. Ако сте алергични към кифли, YouTube, Instagram, Facebook, Twitter и други социални мрежи, моля прекратете употребата на този продукт. Възможно е да се появят нежелани реакции като възмущение, гняв, неразбиране и отричане. Да се съхранява на място, недостъпно за лица под 16-годишна възраст.

 

ЗА ЕМИЛ КОНРАД

Емил Конрад е най-популярният български влогър. Издаването на дебютната му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ се превърна в издателски феномен на 2015 г., а през март 2016 г. успехът на изданието бе последван от втория му проект #СПОДЕЛИ, включващ едноименна книга, безплатно мобилно приложение и конкурс за млади творци. Третата книга на влогъра, „Изкуството да бъдеш мързелив“, бе представена на едноименното комедийно шоу на автора в Зала 1 на НДК, с което впоследствие Конрад гостува в още четири български града. Понастоящем влогърът има близо 330 хиляди абонати в YouTube и над 324 хиляди последователи във Facebook. Продажбите на книгите му към момента надвишават 75 хиляди екземпляра.

 

ЕМИЛ КОНРАД В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

YouTube: https://www.youtube.com/user/emilconrad

Instagram: http://instagram.com/emilconrad

Facebook: https://www.facebook.com/EmilKConrad

Twitter: https://twitter.com/EmilConrad

 

31.10.2017

12,90 лв.
9,90 лв.
1,99 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
9,90 лв.
31,84 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
9,90 лв.