След невероятния успех на премиерата в София през есента на 2016 г. комедийното шоу на най-популярния български ютюбър се пренася в Пловдив, Варна, Бургас и Русе

Почитателите на Емил Конрад в четирите града ще видят любимеца си за пръв път на голяма сцена и ще се забавляват на живо с неподправените му истории. С присъщото си свежо чувство за хумор Емил ще сподели с публиката комични случки, откровени размисли по вълнуващи и актуални теми и гарантирано силни емоции. Очаква се и бляскавата поява на екранната му половинка Силвето. Любимецът на тийнейджърите с намигване обещава нещо специално и различно за зрителите във всеки от градовете, включени в турнето. И както знаят най-големите почитатели на Емил, с него никога не е скучно, а изненадите и доброто настроение са гарантирани. Подготовката на премиерното шоу вдъхнови влогъра и за едноименната му трета книга – „Изкуството да бъдеш мързелив“. „Самото представление, както и заглавието на книгата, са провокирани от онези моменти в ежедневието, когато в желанието си да спестиш време, средства или усилия, се опитваш да си улесниш живота, споделя Конрад. – Тогава мързелът се превръща в изобретателност, находчивост и креативност и в крайна сметка се оказва полезен. Е, както с всичко останало, въпросът винаги е в мярката.“

Емил винаги е признавал, че е това, което е, благодарение на феновете – затова би се радвал да благодари лично на всеки от зрителите след шоуто, като отдели време за снимки и автографи.

 

График на турнето:

Русе – 13 май, 11,00 ч.
Канев център – Русенски университет

Бургас – 14 май, 11,00 ч.
Културен дом на нефтохимика

Варна – 3 юни, 11,00 ч.
Фестивален и конгресен център

Пловдив – 10 юни, 11,00 ч.
Драматичен театър Пловдив

Билети за шоуто се предлагат в партньорската мрежа на eventim.bg (бензиностанции ОMV, книжарници Orange Center, Technopolis, Български пощи и др.), както и на следните каси:

  • Пловдив – касата пред Общината,
  • Русе – касата в „Булстрад Арена“,
  • Бургас – касата на Държавна опера Бургас,
  • Варна – касата на Дворец на Културата и спорта

Организаторите напомнят, че съгласно законовите разпоредби лица под 14 г. следва да бъдат придружавани от пълнолетен придружител. Деца до 3 години се допускат безплатно без право на седящо място и с пълнолетен придружител.

Шоуто на сцената ще продължи около един час, а желаещите да се срещнат лично с Емил Конрад могат да изчакат реда си след представлението.

Турнето „Изкуството да бъдеш мързелив“ на Емил Конрад се организира от издателство „Егмонт“ и се осъществява с подкрепата на Кока-Кола.

 

Каналите на Емил Конрад:

YouTube: https://www.youtube.com/user/emilconrad

Facebook: https://www.facebook.com/EmilKConrad

Twitter: https://twitter.com/EmilConrad

Instagram: http://instagram.com/emilconrad

Tumblr: http://emilconrad.tumblr.com/

Snapchat: emilconrad

12,90 лв.
9,90 лв.
1,99 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
9,90 лв.
31,84 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
9,90 лв.