Нещата, на които не ни учат в училище

9,90 лв.
Не е налично

На страниците на "Нещата, на които не ни учат в училище" са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията - това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите - всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

 Автор
 Емил Конрад
Марка
Кубар Егмонт
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 112 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713814

Едно от най-важните неща е да не правите нещо
само защото нямате друг вариант.

Винаги има вариант.

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Поръчаните екземпляри от книгата са БЕЗ автограф.
Внимание: Поръчки не могат да бъдат правени от лица под 18 години. Ако сте дете и никога не сте правили онлайн поръчки, обърнете се към по-възрастен, който да ви помогне или поръча от ваше име.

Оригиналните тениски by Emil Conrad са вече тук! Поръчайте книгата в комплект с тениска и получавате 20% отстъпка от стойността на фланелката. Ако искате да имате и двете тениски изберете комплекта и също ще получите 20% отстъпка:
Тениска НЕЩАТА, НА КОИТО НЕ НИ УЧАТ... by Emil Conrad Тениска с емотикони by Emil KonradКомплект от тениски by Emil Konrad (20% отстъпка)
Доставката на тениските и комплектите е за сметка на ЕГМОНТ.

* * *

АВТОРЪТ

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”. Понастоящем има над 200 хиляди фена във Facebook, над 133 хиляди абоната в YouTube и над 18 хиляди във VBox7.

Вижте историята на Емо, разказана от самия него във влога му.
Присъдинете се към него в социалните мрежи:
YouTube: youtube.com/emilconrad
Facebook facebook.com/EmilKConrad
Twitter twitter.com/EmilConrad
Instagram instagram.com/emilconrad
Tumblr emilconrad.tumblr.com

Повече информация за новата издателска линия на ЕГМОНТ.

 

В новото си видео Emil Конрад разказва за срещите с (по)читатели, за новото издание на НЕЩАТА, НА КОИТО НЕ НИ УЧАТ В УЧИЛИЩЕ http://egmontbulgaria.com/2393.html и още - вижте оттук:

Posted by Егмонт Тийн on Wednesday, June 17, 2015
Sonq Radkova Hambarlieva 25/01/2015

Браво Емо! Аз поръчах един екземпляр за моята дъщеря ако може да напишете за Тони :) Благодаря оредварително :)

Зорница Георгиева 25/01/2015

Вчера вечер си поръчах книгата с Името Христина моля ви нека Емил го подпише с името Зори ,Зу Зуза или Зпрница моля ви.

Антоана Недялкова Манева 25/01/2015

Ако съм на -16 може ли да си я закупя от този сайт ?

Дебора Василева Иванова 28/01/2015

Вчера си поръчах книгата ти и може ли да е с подпис: за Деби от Емил Конрад. Благодаря!!

Виктория Маркова 02/03/2015

Някой би ли ми обяснил, как да пратя 'главата' която написах ?

Егмонт България 04/03/2015

Здравейте, Виктория, Написано е на страница 93 в книгата. Поздрави!

LoWRiDeR4231 ;d 01/11/2015

Супер е книгата(не съм я чел,дори ме я имам).Браво на Емо! ;)

Валентин Миленов Игнатов 01/02/2016

много яка корица,надявам се и от вътре да е хубава ;) :)

Добавяне на коментар: