Фен ли си на Пърси? Тогава сигурно добре знаеш, че на 18 август той празнува рожден ден. А какво е рожден ден без подаръци? В случая те са за теб, защото Пърси си е такъв, великодушен. Това, което трябва да направиш, е да се включиш в конкурса, с който отбелязваме празника на най-известния герой полубог. И имаш шанса да спечелиш една от 5 двойни покани за кинопрожекцията на  филма по втората книга от „Пърси Джаксън и боговете на Олимп” - „Морето на чудовищата”. Премиерата на лентата е на 30 август!

ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП 2 - книга и филм

Регламент на конкурса

Разкажи ни (в кратък разказ или рисунка) как си представяш рождения ден на Пърси? Къде би празнувал той? С кого ще отбележи празника? Дали ще се сблъска с някое чудовище? А дали майка му ще го зарадва с традиционните сини лакомства? Дай воля на въображението си. Писмото си изпрати на електронна поща percy@egmontbulgaria.com Не пропускай да напишеш трите си имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участваш само с 1 писмо, крайният срок за изпращане е 2 септември 2013 година.

Награди

Имената на петима късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и обявени тук и на уебстраницата на списание БРАВО, както и във фен страницата на БРАВО във фейсбук. Поканите за прожекцията важат за всички кина в страната до края на септември. Междувременно в брой 17 на списание БРАВО, на вестникарския пазар от 21 август, ще откриеш интересни подробности за филма и актьорския състав.

Успех!

Вижте трейлъра на филма още сега:

03.09.2013:

Благодарим на стотиците участници в конкурса! Късметлиите, които получават покана за двама, са Лия Иванова от София, Людмила Павлова от Плевен, Натали Димитрова от с. Самоводене, Кръстелиана Рангелова от София и Сиана Геновска от София