Издателство ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ представая биографията на Хари Стайлс, най-харесвания представител на световната музикална сензация One Direction. Тя е първа в поредицата BRAVO ПРЕПОРЪЧВА и ще се разпрастранява от 26 юни във вестникарската мрежа заедно с новия брой на списание БРАВО.

Всички книги, включени в новата поредица BRAVO ПРЕПОРЪЧВА, са признати международни бестселъри и са обвързани тематично с едно от най-продаваните списания в България.

Х А Р И
БИОГРАФИЯТА

 Хари: Биографията

Какво се случва със съседското момче,
когато стане част от най-популярната момчешка банда в света?

Когато Хари Стайлс се явява на кастинг за британското издание на Х-фактор, момчето дори и не подозира, че скоро ще остави след себе си училището, съботната си работа в пекарна и обикновения живот. One Direction – групата, към която се присъединява – стига до финала на музикалния формат и печели договор за албум. Не след дълго лицето на Хари е по кориците на списанията из цял свят.

Но как се справя Хари със световната слава? И какво се случва, когато превземеш Америка на вълната на новата британска музикална инвазия. Тази книга ще ви разкрие всичко за Хари и за момчетата от One Direction, които са напът да завладеят целия свят.

Изданието съдържа 272 страници + 16 страници с цветни снимки. То се разпространява по местата за продажба на списания като приложение на БРАВО. Цена 6,99 лв. без списание и 8,69 лв. при закупуване заедно със списанието.

* * *

One Direction са сред най-големите любимци и на тийнейджърите в България. Първата им излязла на български език биография – „Осмели се да мечтаеш”, оглави класациите за най-продавани книги у нас. Книгата, посветена на най-харесвания от милиони момичета по света представител на групата – Хари, със сигурност ще се превърне в бестселър на лято 2013 година.

Алис Монтгомъри е писател и журналист на свободна практика. Живее и работи в Лондон и е автор на няколко биографии, които бързо се превръщат в бестселъри, сред които тази на Сюзън Бойл и Кейти Пери.