Имаме удоволствието да ви представим съвместната ни инициатива с книжарници ХЕЛИКОН – Книгите отблизо, чрез която искаме да ви благодарим за подкрепата и доверието, които ни гласувате през годините.

Кампания КНИГИТЕ ОТБЛИЗООт 15 ноември 2013 г. до 15 януари 2014 г. при покупка на издания на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ в книжарници ХЕЛИКОН на стойност над 9,90 лв. ще получите талон за печати, както и първия си печат. Всеки следващ път, когато закупите наши издания за 9,90 лв. ще се добавя по един печат върху вашия талон. При събиране на 5 печата ще можете да изберете един от 3-те подаръка – детските енциклопедии на НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК "Животните отблизо", "Океанът отблизо" и "Сафари отблизо".

В кампанията участват всички издания на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, които се предлагат в обектите на книжарници ХЕЛИКОН. Промоцията важи до изчерпване на количествата и не включва онлайн продажби. В програмата нямат право да участват служители на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ и ХЕЛИКОН, както и членове на техните семейства.

Често задавани въпроси

Въпрос: Как да се включа в кампанията?
Отговор: В кампанията може да се включи всеки клиент на книжарници „Хеликон”, закупил издания на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ на стойност над 9,90 лв. в периода 15.11.2013 г. – 15.01.2014 г.

В: Къде може да получа картата за участие?
О: Картите за участие в кампанията може да получите на касите на книжарници „Хеликон”.

В: Кой може да участва в кампанията?
О: В кампанията могат да участват всички клиенти на книжарници „Хеликон”, закупили издания на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ в периода 15.11.2013 г. – 15.01.2014 г..

В: Как ще получа своя подарък?
О: Подаръците ще бъдат налични във всички книжарници „Хеликон”. При събиране на необходимия брой печати всеки клиент ще може да избере желания подарък.

В: Ако закупя книга на стойност 12,90 лв., например, колко печата ще получа?
О: Печат се получава при обща сума 9,90 лв. или сума, кратна на 9,90 лв. Ако закупите книга на стойност 9,90 лв., ще получите един печат. Ако покупката ви е на стойност 12,90 лв., отново получавате един печат. В случай, че закупите издания на обща стойност 19,90 лв., ще получите два печата. При покупка на стойност 30 лв. ще получите три печата и т.н.

В: Кои книги участват в кампанията?
О: В програмата участват всички издания на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, налични в книжарници „Хеликон”. Няма ограничения на участващите заглавия, единственото условие е те да са на издателство ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ.

В: Кога е крайният срок за участие?
О: Продължителността на кампанията е от 15.11.2013 г. до 15.01.2014 г., като участие може да вземете по време на целия период.

В: Колко книги трябва да закупя, ако искам да получа подарък?
О: Броят на печатите, които ще получите, не е равен на броя на закупените книги. Например, ако закупите една книга на стойност 19,90 лв., ще получите два печата. От друга страна, ако закупите книга на стойност 14,90 лв., ще получите един печат. Един печат ще получите и ако закупите книга на стойност 9,90 лв.