Списание БРАВО и bTV отправят музикално предизвикателство към всички почитатели на „Революция Z”, които искат да чуят групата на живо.
 

Доведи РЕВОЛЮЦИЯ Z в своето училище!

 
В продължение на 1 месец, от 7 март до 6 април, феновете ще имат възможност да се включат в уникален конкурс и да спечелят посещение от Тино, Боби, Фипо и Ани в своето училище!

Доведи РЕВОЛЮЦИЯ Z в своето училище!

Това, което трябва да направят, е да се доверят на въображението си и да създадат кавър версия на „Аз искам”, дебютния сингъл на „Революция Z”. Своите варианти на парчето участниците могат да качват в предпочитан от тях формат в специално създаден за целта сайт на адрес gamez.btv.bg.

В конкурса „Доведи РЕВОЛЮЦИЯ Z в своето училище!” имат възможност да се включат училищни групи от цялата страна. Сред петимата финалисти ще са тези с най-добрите и изобретателни интерпретации на „Аз искам”. Тях ще селектира жури в състав Митко Кърнев от D2, актьорите Джулия Бочева (Ани), Никола Стоянов (Тино), Иван Тишев (Боби), Иван Иванов (Фипо) и главния редактор на списание БРАВО Павлина Чакърова.

Доведи РЕВОЛЮЦИЯ Z в своето училище!Петимата победители ще бъдат обявени на 12 април на gamez.btv.bg и в осми брой на списание БРАВО (на пазара от 17 април). Скоро след това Тино, Боби, Фипо и Ани ще превземат техните училища, без значение в коя част на България се намират!

Феновете ще открият актуална информация за конкурса и интересни подробности за актьорите от „Револ юция Z” в БРАВО и на gamez.btv.bg. В току-що излезлия пети брой на списанието читателите се запознават с Тино, Боби и Фипо, които разкриват любопитни факти от личния си живот и от снимачната площадка. Шести брой на БРАВО (от 20 март) ще им поднесе ексклузивно интервю с Ани и Мира, а седми брой (от 3 април) ще им представи рапърите от ЛОГО5. Репортаж от посещенията на Тино, Боби, Фипо и Ани в училищата ще бъде публикуван в девети брой на списанието, който излиза на 1 май.