1: Похитителят на мълнии (романът в комикс) + подарък

14,90 лв.

Да си син на божество е опасно. И страшно. Най-често води до смърт по особено жесток начин.

Пърси Джаксън е напът да бъде изхвърлен от училище… отново. И това е най-малкият от всичките му проблеми. Напоследък чудовищата и древногръцките богове се пръкват навсякъде, вместо да си стоят по страниците на учебника му по история. А за капак на всичко, изглежда, че е успял да ядоса някои от тях. Мълнията на Зевс е открадната и познайте кой е главният заподозрян. Пърси има само десет дни, за да открие и върне задигнатата собственост на Господаря на небето.

Създателят на любимата на милиони читатели поредица Рик Риърдън обединява сили с едни от най-големите имена от света на комикса, за да разкаже историята на едно момче, което е напът да разкрие предателство по-велико от самите богове.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от графичния роман ПОХИТИТЕЛЯТ НА МЪЛНИИ ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ, и доставени на или до три работни дни след датата на издаване на книгата.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка •

 Автор
 Рик Риърдън
 Жанр
 Графични романи/комикси
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 23
 Страници
 128 цветни
 ISBN/Баркод
9789542724995
Mitko Dzholev 05/11/2020

Здравейте, Това романът ли е или книжка за оцветяване? Благодаря!

Егмонт България 11/11/2020

Здравейте, това е графичен роман/комикс по поредицата „Пърси Джаксън и боговете на Олимп” на Рик Риърдън. Поздрави от екипа на издателство ЕГМОНТ.

Добавяне на коментар: