Гръцките герои на Пърси Джаксън

19,90 лв.

Кой е отрязал главата на Медуза? Кой е отгледан от мечка? Кой е опитомил Пегас? Нуждаеш се от полубог, който знае всичко това? Пърси Джаксън ще ти разкаже за смелите дела на Персей, Аталанта, Белерофонт и останалите известни гръцки герои!

Съпътстващо издание към поредиците „Пърси Джаксън и боговете на Олимп” и „Героите на Олимп”, книгата е написана с много хумор и изпълнена с приключения, книгата със сигурност ще помогне на младите читатели да обикнат класическите митове.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Поредица
 Героите на Олимп
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 496 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715559

Кой е отрязал главата на Медуза? Кой е отгледан от мечка? Кой е опитомил Пегас? Нуждаеш се от полубог, който знае всичко това? Пърси Джаксън ще ти разкаже за смелите дела на Персей, Аталанта, Белерофонт и останалите известни гръцки герои! Така че вземи горящото си копие, облечи палтото си от лъвска кожа, излъскай щита си и се увери, че разполагаш с достатъчно стрели. Ще се върнем във времето преди четири хиляди години, за да обезглавим едно-две чудовища, да спасим няколко кралства, да застреляме някои богове в задниците, да нахлуем в Подземното царство и да откраднем плячката на разни зли хора. Готов ли си? Страхотно. Да го направим!

Разказана в забавния и неподражаем стил, който читатели са свикнали да очакват от Пърси, тази колекция от истории е задължителна за феновете на Рик Риърдън и за всеки, който има нужда от герои.

* * *

Рик Риърдън печели любовта на милиони читатели с романите от поредиците „Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, „Хрониките на Кейн” и „Героите на Олимп”. Носител на множество престижни награди, книгите му са продадени в над 33 милиона копия, преведени на 37 езика и издадени в 36 страни.

Димитър 14/09/2015

Книгата е много лека за четене и в същото време безкрайно интересна.

Лена 23/09/2015

Здравейте, дъщеря ми е голям почитател на Пърси Джаксън. Ще я има ли в електронен вариант?

Егмонт България 25/09/2015

Разбира се, е-книгата вече е представена тук http://egmontbulgaria.com/2625.html

Анонимен 08/06/2017

Книгата е хубава и е написана в съвременен и модерен стил, идеална за днешното поколение.

Кристин 27/06/2018

Здавейте, огромна почитателка на Пърси Джаксън съм и много искам да имам и тази книга та кога ще я има налична?

Егмонт 09/07/2018

Здравей, Кристин! Съвсем скоро сме планирали допечатка на „Гръцките герои на Пърси Джаксън“. Следи сайта ни и социалните мрежи за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар: