1: Мечът на лятото

19,90 лв.

Митовете на викингите са верни!

Боговете на Асгард се подготвят за война. Тролове, великани и още по-ужасни чудовища набират сили за деня на Страшния съд. За да спре ада, едно момче трябва да претърси Деветте свята и да открие оръжие, изгубено от хиляди години. Понякога единственият начин да започнеш нов живот е да умреш…

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Магнус Чейс и боговете на Асгард
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 528 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715894

Магнус Чейс винаги е бил хлапе с проблеми. След загадъчната смърт на майка си той живее по улиците на Бостън, като оцелява единствено благодарение на острия си ум. Един ден обаче го намира негов чичо - човек, който никога не е срещал, а майка му е смятала за опасен. Този чичо му разказва невъзможни неща: че Магнус е син на северен бог, легендите на викингите са истина и боговете на Асгард се готвят за война. За да спре надвисналия Рагнарьок, Магнус трябва да претърси Деветте свята за оръжие, което е било изгубено преди хиляди години. А когато атаката на огнените великани го принуждава да избира между собствената си сигурност и живота на хиляди, Магнус взима фаталното решение. Понякога единственият начин да започнеш нов живот е да умреш...

* * *

Рик Риърдън печели любовта на милиони читатели с романите от поредиците „Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, „Хрониките на Кейн” и „Героите на Олимп”. Носител на множество престижни награди, книгите му са продадени в над 33 милиона копия, преведени на 37 езика и издадени в 36 страни.

Цветелина Мирославова Енчева 25/10/2015

Здравейте. Знаете ли дали ще има книгата в електронен вариант?

??? ??? ??? 14/06/2016

кога ще преведат и останалите книги от поредицата?????

Теодора Димова Димова 04/07/2016

Книгата е много по интересна. Все пак това е Рик Риърдън !!! Но има МНОГО, груби грешки в превода (по-скоро в написаното). Например пише залеза, а от контекста се разбира изгрева.... Просто трябва да мине отново през редактор, явно е спал първия път!

Егмонт България 04/07/2016

Здравейте, Теодора Димова Димова, Благодарим ви за коментара и ще направим необходимото да отстраним грешките, когато допечатаме книгата.

Емилия Иванова Иванова 17/06/2020

Бих искала да питам тази поредица има ли общо с Пърси и компания?Героите ,които вече познаваме срещат ли се в тази поредица?

ЕГМОНТ 24/06/2020

Здравейте, тази поредица (от три романа) е различна от поредицата за Пърси. Тук в основата е скандинавската митология, друга история и герои.

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on