Наръчник на хотел ВАЛХАЛА към Деветте свята

9,90 лв.

Поздравления!

Избран си за един от смелите воини на Один и можеш да влезеш в хотел „Валхала“.

И какво ще правиш сега?

Този абсолютно задължителен указател за боговете и богините, митичните същества и фантастичните животни от Деветте свята е подготвен специално за теб, скъпи наш госте. Тук ще намериш всичко, което трябва да знаеш, за да започнеш подготовката си за Рагнарок – основна статистика, интервюта, любопитни истории, лични спомени. След като го изчетеш с кориците, вече никога няма да объркаш джудже с елф или пък да си помислиш, че Рататоск е сладко малко нещо!

Искрено се надяваме, че ще откриеш както забавление, така и просветление между страниците на НАРЪЧНИК НА ХОТЕЛ „ВАЛХАЛА“ КЪМ ДЕВЕТТЕ СВЯТА и ти пожелаваме приятен вечен престой в нашето прекрасно учреждение.

Книгата съдържа допълнително съдържание към поредицата „Магнус Чейс и боговете на Асгард”.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Магнус Чейс и боговете на Асгард
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 120 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542728627

За автора: 

Рик Риърдън, наречен от Publishers Weekly „разказвачът на боговете“, е автор на пет от най-продаваните поредици на The New York Times. Той е най-добре познат с книгите си за „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, в които героите от древногръцката митология оживяват за своите съвременни почитатели. Рик разгръща вселената с други две поредици: „Героите на Олимп“ и „Изпитанията на Аполон“, които умело съчетават древногръцки и римски богове и герои с техните съвременни персонажи. Рик се захваща с египетските богове в магическата трилогия „Хрониките на Кейн“ и със скандинавската митология в „Магнус Чейс и боговете на Асгард“. За повече информация посетете www.RickRiordan.com.

* * * 

„Наръчник на хотел „Валхала“ към Деветте свята“ е издание, допълващо „скандинавската“ трилогия на Рик Риърдън – „Магнус Чейс и боговете на Асгард“

* * * 

Книгите на Рик Риърдън са силно препоръчвани от библиотекари, педагози и специалисти за мотивиране на детския интерес към книгите и четенето. През 2021 г. списание TIME включва „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“ в класация ТОП 100 за най-добрите книги за тийнейджъри (young adults), обхващаща най-завладяващите, просветляващи и влиятелни книги от 1800-а година насам.

Рик Риърдън е четирикратен носител на наградата „Бисерче вълшебно“, която се определя от читателския вот на децата в България. Най-новият самостоятелен роман на Рик Риърдън – „Дъщеря на дълбините“, издаден у нас през октомври 2021 г., е носител на приза „Най-добра книга за деца и подрастващи“ на Goodreads Choice.

* * * 

КНИЖНИ КРИЛЕ

„Подобно на другите съпътстващи книги от вселената на Рик Риърдън, „Наръчник на хотел „Валхала“ към Деветте свята“ е супер приятно четиво, което съдържа ударна доза хумор, не се взима на сериозно, среща ни отново с любими персонажи, лекичко поразширява света и ни помага да надзърнем зад кулисите и между сцените, и… ни помага да позалъжем читателския си апетит, докато чакаме следващия роман на автора!“

прочетете цялото ревю

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: