5: Победата на фантома Блот

4,99 лв.
Не е налично

Никога не започвай пъклен план без резервен път за бягство! Вярно е, че поуките идват накрая, но е добре да си наясно с тази. Особено когато започваш история, озаглавена "Победата на фантома Блот". Обичайният заподозрян е на линия, но този път е въоръжен с три чудовищно фантомски оръжия. Дали Мики ще намери миша дупка, през която да измъкне и спаси света?

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404500105

Никога не започвай пъклен план без резервен път за бягство! Вярно е, че поуките идват накрая, но е добре да си наясно с тази. Особено когато започваш история, озаглавена „Победата на фантома Блот“. Обичайният заподозрян е на линия, но този път е въоръжен с три чудовищно фантомски оръжия. Дали Мики ще намери миша дупка, през която да измъкне и спаси света?

В петия макрокомикс те очакват още пет поуки, но те ще останат за десерт. Подсказката за предястие включва – история за Маджика, в която Ратфейс не е единственият гарван; среща на двама тайни супергерои; приключение с триоки извънземни мишки; морско препускане по следите на уникална марка и гигантски мечета, които искат гуш.

5/2010: Победата на фантома Блот

5/2010: Победата на фантома Блот

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer