През януари 2003 година излиза първи брой на списание УИЧ! Оттогава всеки месец феновете на петте Пазителки получават поне по една причина да повярват в чудеса.

Тук е мястото да благодарим на ТЕБ, читателката на това вълшебно списание!

Включи се в празничната анкета „100 броя УИЧ“ и получаваш шанса да спечелиш страхотен подарък!

 

НАГРАДИТЕ:

Награда УИЧ 100

10 раници „100 броя УИЧ”

 

КАК ДА УЧАСТВАШ?

 1. Разгледай стоте корици на УИЧ, поместени в този албум във Facebook страницата на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ.
  Избери тези, които ти харесват най-много. Можеш да избереш до три корици.
 2. Ако си на 13 или повече години и имаш  Facebook профил, ще можеш да гласуваш за трите си любими корици директно там, като посочиш „Харесвам“. За да го направиш, трябва предварително да си „харесалa“ и самата Facebook страница на издателството (http://www.facebook.com/egmont.bg)
 3. Ако си под 13 години или не ползваш Facebook, можеш до изпратиш имейл на witch100@egmontbulgaria.com, в който трябва да посочиш своите имена, точен адрес и телефон, както и за кои корици гласуваш.
 4. В жребия за 10-те награди ще влязат всички гласували, като броят гласувания и броят корици, за които е гласувано, не увеличават шанса в жребия.
 5. Побързай! Имаш само две седмици, за да се включиш! 18 март е крайният срок, в който можеш да гласуваш за най-любимите си УИЧ корици.

Десетте корици, спечелили най-много гласове, ще бъдат публикувани в УИЧ 100 заедно с имената на късметлиите, които печелят награди!

Към списание УИЧ >>

***

Анкетата приключи!

Благодарим на всичките 296 участника в анкетата! Кои са 10-те най-харесвани корици на УИЧ ще научите от брой 100 на списанието. Търсете го от 2 април 2011.

А ето списъка с късметлиите, които получават раница "100 броя УИЧ":

 1. Цветелина Добрева от с. Ивайло
 2. Бетина Иванчева от Бяла
 3. Димитър Христов от с. Първомайци
 4. Ина Иванова от София
 5. Гергана Топалова от Пловдив
 6. Любомира Стоянова от Божурище
 7. Моника Чиликова от Елхово
 8. Йорданка Трайкова от Силистра
 9. Адела Людмилова Велизарова от Перник
 10. Женя Петрова Иванова от Добрич

Наградите ще бъдат изпратени с куриерска доставка след 28 март 2011. Молим тези от вас, които все още не са ни изпратили своят адрес и телефон, да го направят до 24 март, като отговорят на съобщението, което сме им изпратили във Facebook.