УИЧ 97

3,90 лв.
Не е налично

W.I.T.C.H. е съкращение от първите букви на имената на Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин - пет обикновени момичета с необикновени сили. А това е началото на нова поредица от истории, в които ще намериш 100% УИЧ съставки - приятелство, любов, вълшебство, семейство, училище и… мъничко от себе си!

Януари 2011
Списание УИЧ
Месечна периодичност
Обем на броя:
48 страници
+ подарък
Формат: 17 х 24 см

Здравей!

Първите дни от Новата година те карат да се чувстваш като новородена. Време е за сбъдване на желания, а през 2011 г. петте Пазителки ще ти подарят още много магични мечти! Усмихни се на твоето 100%-ово ново начало с новите епизоди 100% УИЧ!

100% вълшебни

Списание УИЧСписание УИЧ

W.I.T.C.H. е съкращение от първите букви на имената на Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин – пет обикновени момичета с необикновени сили. А това е началото на нова поредица от истории, в които ще намериш 100% УИЧ съставки – приятелство, любов, вълшебство, семейство, училище и… мъничко от себе си!

Списание УИЧСписание УИЧ

Още в броя:

Подарък: Комплект за карнавал - тайнствена маска и ветрило

Подарък УИЧ

Еко УИЧ
10 идеи за еко живот
Лесни за прилагане, но много ефикасни – няколко идеи от УИЧ за живот с любов към планетата! Не търси извинения, а действай!

Тест УИЧ
Кой е твоят елемент?

Списание УИЧСписание УИЧ

Какво те очаква през 2011 г. според твоя елемент? Отговори на въпросите, открий своята астро стихия и виж какво ти вещаят звездите…

Хороскоп
Ново начало

Звезди
Селена: „Копирам стила на Алекс!“
Тексаската Селена Гомез е на 18 години, а от 7-годишна е на снимачната площадка. В „Магьосниците от Уейвърли Плейс“ тя влиза в ролята на Алекс – енергичната сестра на Джъстин и Макс, която е луда по модата.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer