УИЧ 107

3,90 лв.
Не е налично

Здравей! Всичко започна от едно гостуване на чай при мъдрата Ян Лин... Но ето, че след сто и седем магични истории списание УИЧ се разделя със своите читатели и е време да ти каже довиждане! Но не и сбогом, защото във всеки миг, в който почувстваш невероятната сила на приятелството, Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин ще са до теб. И винаги ще ти напомнят, че си способна с любовта и вярата си да сътворяваш чудеса... Талант, присъщ само на една истинска вълшебница!

Ноември 2011
Списание УИЧ
Месечна периодичност
Обем на броя:
48 страници
+ подарък
Формат: 17 х 24 см

Здравей!

Всичко започна от едно гостуване на чай при мъдрата Ян Лин... Но ето, че след сто и седем магични истории списание УИЧ се разделя със своите читатели и е време да ти каже довиждане! Но не и сбогом, защото във всеки миг, в който почувстваш невероятната сила на приятелството, Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин ще са до теб. И винаги ще ти напомнят, че си способна с любовта и вярата си да сътворяваш чудеса... Талант, присъщ само на една истинска вълшебница!

Прощално послание на УИЧ

Един отбор

В Хедърфилд предстои междуучилищно първенство по футбол. Не кой да е, а самият Том Леър се захваща да тренира отбора на „Шефилд“, за да го подготви за големия турнир. Петте Пазителки са изправени не само пред трудно спортно предизвикателство, но и се сблъскват със смайваща изненада на футболното игрище...

Още в броя:

Подарък: Комплект бижута

Тест УИЧ: Кой е твоят ритъм?
Има ли музикален стил, който най-много пасва на темперамента ти? Отговори на въпросите от теста на Уи и научи повече за себе си...

Репортер УИЧ: Влюбени в Париж
Щом зърнеш града на влюбените, няма как да не се влюбиш в него! Сара от Италия те повежда на фоторазходка из една от най-посещаваните столици в Европа...

Хороскоп
Скъпоценни спомени

miroslav simeonov 30/11/2011

Искате да кажете че повече няма да излиза списание WITCH и че това е последният брой ли?

miroslav simeonov 01/12/2011

това ли ще е найстина последния брой на списание WITCH моля да ми отговорите искам да зная Аз съм верен фен на на Witch и не мога да разбера защо това е последния брой каква е причината Моля отговорете

Егмонт България 07/12/2011

Здравейте, За съжаление, наистина брой 107 беше последния брой на УИЧ. Съжаляваме, че сте разочарован. Поздрави

VerenWITCHFan Antonova Georgieva 19/12/2011

Не, не, не. Това не се случва. Нямате право да ни отнемате любимото списание просто ей така! Защо не ни уведомихте предварително, а трябваше да ходим отчаяни от будка за списания на друга будка с надеждата, че може би хората са го изкупили и че все някъде е останала последна бройка. Не мога да повярвам, че това се случва. А Ви имах вяра, че няма по този начин да ни предадете!

alexandra svetlinova nikolova 04/01/2012

Здравейте скъпи ми производители на Уич които са спрели любимото ми списание от прозиводство!!!! Що за работа????? Как стана това???? Искам разумно обяснение!!!!! Иначе ще ви пиша ПОСТОЯННО!!

alexandra svetlinova nikolova 04/01/2012

Здравейте скъпи м производтели които са спрели любимото ми списание от призводство!!! И защо така???? Защото не се копува а се копува списанието УИНКС което е 7 лв???? Спрели сте го защотого копуват минимално ли???? И ми пожелавате сбогом!!!! Аз ще ви кажа сбгом!!!!!

alexandra svetlinova nikolova 04/01/2012

Здравейте скъпи ми производители на Уич които са спрели любимото ми списание от прозиводство!!!! Що за работа????? Как стана това???? Искам разумно обяснение!!!!! Иначе ще ви пиша ПОСТОЯННО!! Помислете добре преди да ми изтриете откровенното писмо!!! Побликувайте го!!!!

alexandra svetlinova nikolova 05/01/2012

Как става тази работа? В другите държави го пускат независимо че го копуват по малко! Защо вие производителите в нашата страна сте едни такива- да проваляте настроението на децата!!!

alexandra svetlinova nikolova 05/01/2012

Това е тотално нечестно! Обиколих целия град да го търся! Само в нашата страна го няма! В другите го пускат всеки месец- без прекъсване! Там си имат доверие! Странно защо ли нашата страна става такава огромна криза- ето защо! започва се от спиране на производство на едно списание! Който смята че съм права- да си отстоява на това което иска!!!

alexandra svetlinova nikolova 05/01/2012

Вие ни казвате "ДОВИЖДАНЕ", но навсякъде другаде по света не казват ДОВИЖДАНЕ на щастието на децата!! Уич изобщо не ни казват довиждане те продължават своите приключения! Те воъбще не ни казват ЧАО, а вие го правите!

Егмонт България 05/01/2012

Здравей, Александра, Наистина съжаляваме че си разочарована от спирането на списание УИЧ. Надяваме се, че през 2012 ще те зарадваме с други наши издания.

miroslav simeonov 09/01/2012

i az se 4uvstvam po su6tiq na4in kogato go razbrah, o6te ne moga da povqrvam 4e tova se slu4va WITCH sa nomer 1 i vinagi 6te budat

rosty rosenow borisow 27/08/2012

Аз мисля,че вие спирате всичко,което не се купува толкова и няма голям успех без да се замисляте дали самото списание или книги или каквото и да е има стойност.Това списание въпреки всичко беше интересно на всички деца в България и мисля,че отново трябва да възвърнете списанието по бутките заедно с любимите герои на децата и тинейджърите!!!

Павлин Стоянов Станчев 28/01/2023

Има ли някакъв шанс въобще да се сдобия със колекция от всички издадени броеве? Беше ми любим комикс като малък.

Егмонт България 31/01/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към списанието. Към момента не можем да споделим информация за него, но вярваме, че скоро ще имате повод за радост. С пожелание за усмихнат ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: